Zakazan novi susret Dodika i Vučića u Beogradu

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Otisao da moli vucka da ga povede da vidi putina da mu ljubi ruke kakav je to smrad fujjj i jwdan i drugi

Maks

A ne vode ,,malog baju,, da ga spasi Putin i da dalje moze vrijedjati ponizavati ljude i tuidje a i svoje..posebno novinare iz Srbije. Putin da malo.napakosti Evr. kad vec ne moze svom.narodu nista omoguciti..

Koferi su mu vec otputovali u Beograd!

.

Kuronja

Dva krmka koje će petrijah da pričesti s guza kako to nalaže njihova krivoslavna svetosavska sekta!

Znalac

U sledećem ratu hiljadu muslimajmuna za jednog NEBESKOG COVEKA.....SRBINA i ne praštati nego do zadnjeg očistiti......rekoše Tarabići drumovi ce pozeljet turaka al turaka NIGDE BITI NEĆE

/ Najnovije