Zajedničko saopćenje Trojke: "Idemo raditi..."

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Idete raditi? Pozdravljam....

Da ne bude kao u Muppet showu.... Oni dolje pjevaju its time to get it started, a ona dva djuturuma iz loze na to why dont you get it started!!! :))

PERO

SIBICARI I ****UNI! BLOKADU JE PRAVIO VAS GAZDA COVIC I HDZ! ZASTO NE SMIJETE DA TO KAZETE! SADA NIJE BLOKADA JER ON ODLUCUJE O SVEMU!

Pero

Veze vi nemate,radili ste 2014 i unistili drzavu.Ovo sto sada radite je jos gore.Ponizenje naroda zarad fotelje.Puno je macku teleca glava

MrziteljPDA

Ovi su članovi Čovićevog pozorišta lutaka!

¨PERO¨?? :)) Valjda Fazludin?

>>SIBICARI I ****UNI! BLOKADU JE PRAVIO VAS GAZDA COVIC I HDZ! ZASTO NE SMIJETE DA TO KAZETE! SADA NIJE BLOKADA JER ON ODLUCUJE O SVEMU! ka PERO<<

🙂🙂🙂🙂🙂✌️

Kako vas sda divljaci i uhl**** boli tako poraz.sda je imala 25 godina da socijalno i pravno uredi drzavu.a oni napravili teroristicko podanicki sistem gori nek u avganistanu.demob borce bacili na kontejnere i jos kradu od njih u sb kantonu,radnik hamal,skoro pa đaba rade ratnim tajkunima i profiterima,penzija crkavica,al zato su sebi sda lopovi nastimali 6 hiljada place,omladinu svu otjerali,itd.bice bolje,dolazi pravda,a vi sda uhl**** cete morati od sutra posteno zarađivati svoj hljeb.dosta ste zivili na haramu.bit ce bolje.

hahahahahah

Kako su samo zalosni.

Ja

Ako ne smjestite kriminalce u zatvor dzaba ste krecili, narod to ocekuje od vas

Boli nekultura

Danas kad sam vidio o e sda bradate,krezave,smrdljive i nekulturne divljake ogrnute s zastavama ljiljana,a vecina bili podrumasi,uhvatila me jeza.ovo divljstvo se mora na neki nacin integrisat među kulturan svijet. Nemogu da vjerujem da ovakva stoka zivi među nama.

Sve ste vi uradili

Na iducim izborima cete biti nalisti hdz

TROJKA: &quot;Idemo raditi...&quot;

Rahmetli Milan Bandić: "Idemo DELATI..." - - - ipak je on bio LOLpurger.

đez ba mehmedalija?

Veze vi nemate,radili ste 2014 i unistili drzavu.Ovo sto sada radite je jos gore.Ponizenje naroda zarad fotelje.Puno je macku teleca glava ka Pero

ješta mai, r U U U U U šdo?!

>>SIBICARI I ****UNI! BLOKADU JE PRAVIO VAS GAZDA COVIC I HDZ! ZASTO NE SMIJETE DA TO KAZETE! SADA NIJE BLOKADA JER ON ODLUCUJE O SVEMU! ka PERO<<

Romulus

Korumpirani Šmit je razorio i poništio Dejtonski mirovni sporazum, on je prestao da postoji, Amerikanci su ga pogurali da ga obori, Englezi također da bi uništili BiH, da omoguće stvaranje svoje ideje podjele regije na Velike Hrvatsku, Srbiju i Albaniju. Mi po Ustavu imamo pravo na povratak na prethodno ustavno stanje, Republiku Bosnu i Hercegovinu. Dejton je mrtav, Živjela Republika Bosna i Hercegovina. A VI BI NEŠTO DA RADITE!!!

/ Najnovije