Zajedničko saopćenje tri stranke: DF opet lažno optužuje Trojku, dok ustrajno šuti na SDA-ove afere

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zeljo

Ma hajte molim vas.

Guest

Vi ste vlast sada i opozicija ima pravo da vas kritikuje,prošlost je iza,počnite raditi,rezultati vašega rada treba da se vide na djelu

Bosna Bosancima

Trojka potpuno ideološki nespremna - izdaje državu!!! Tu se nema šta dodati ni oduzeti. Trojka će prihvatiti treći entitet kroz teritorijalnu disoluciju FBiH. Time će Hdz zagospodariti većinom na prostorima gdje su potpuno očistili (pobili i/ili raselili druge etničke zajednice). Dakle, neće biti pitanje legitimnosti ostalih na tim prostorima. U "muslimanskom" dijelu FBiH svi, koji nisu Bošnjaci, izgubiće izborne šanse. Slijedeći korak, nakon getoizacije "muslimanskog" dijela FBiH, je nestanak i utapanje islamske vjerske zajednice u Hrvatski i Srpski korpus. Da rezimiram, ono što je započeo Alija, uništavanjem Bosanca kao nosioca suvereniteta, nastavi Bakir... projektno završava "trojka". Laku noć Bosno do slijedećeg rata i Novog međunarodnog poretka.

Xyz

Gdje je tvoja Dinokio diploma studiro naopacke... Sikter marvo Mars

What?

Ne kontam sta je Komscicka to pokusala da kupi? :))

Za nekog ko se predstavlja

Kao svjeza energija evropske provinijencije, jezik vam je suvise otrovan i zajedljiv. Do sad ste se trebali izdignuti iznad toga. Ne mirisi na dobro vec mnogim koji su vas veci dio puta podrzavali. Pocinjete vonjat.

Sve je jasno

Mozete se vi prepucavat sa DF i predsjednikom Komsicem,ali gradjani vide da ste izdajnici i sta mislite kako ce zavrsiti vase sjedanje u foteljama.

registriran

Njiva kaze: ".....ucimo se jedni na druge....." Nisu mu ravni ni Pajtonovci. SDP treba hitnu demontazu.

Na

Na sljedecim izborima moj glas ide DF-u

BRKICA

Mozete se vi prepucavat sa DF i predsjednikom Komsicem,ali gradjani vide da ste izdajnici i sta mislite kako ce zavrsiti vase sjedanje u foteljama. ka Sve je jasno MENI NIJE JASNO KAKO VI BOSNJACI NEVIDITE DA VAS KOMSIC VARA

Tako je...

...BRAVO!!!

JOVO

TRI SARAJSKE NESPOSOBNE MAHALUSE SA KOJIMA SE COVIC I DODIK ZAJE.AVAJU:):)

/ Najnovije