Zajednički blog ambasadora Fielda i Nelsona: Nazire se svjetlo na kraju tunela

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Potreba za obranom zajedničkih interesa

Možda da prosto vojna inžinjerija NATO-a eksplozivnim nabojima digne u zrak dalekovodne stubove prema Tariguziji čime bi se istodobno kao sekundarna sirovina dobile još i znatne količine željeza, uz istodobno povećanje sustavne bezbjednosti gotovo svih atomskih centrala evropskog kontinenta i time automatski znatno smanjuje nepovoljnih utjecaje za funkcioniranje trans-sibirske željeznice zajedno sa njenim ograncima poput onih u Kazakhstanu i Mongoliji, a zbog potreba prekoatlantske razmijene ujedno i zaštita američkih interesa. Dalje, zavrtanje naftovoda i plinovoda iz Mađarske prema Vojvodini uz djelimičnu kompenzaciju Gasprom-u izgradnjom novih cijevi pomenutih fluidoenergenata iz Mađarske kroz istočnu Slavoniju, Distrikt Brčko, Tuzlu pa sve do planiranih terminala u Dalmaciji ili zapadnoj Hercegovini, čime bi se otvorile mogućnosti da se na rubu Tuzle koji ne tone izgradi plinska elektrocentrala i ujedno toplana za potrebe grada. Tako bi Vinkovci, Osijek, Brčko, Tuzla, Zenica, Sarajevo, Mostar i Ploče pomenutim cijevovodima dobijali navedene fluidoenergente, a ujedno sa priključkom na predratni JANAF Hrvatska bi zajedno sa BiH, Mađarskom i Rusijom kontrolirala ekomiju Tariguziju sa njenim remetilačko-genocidaškim aspiracijama. Što mislite o tome ? Ima li drugačijih prijedloga ?

indikativno

Indikativno je osu ovo ambasadori zemalja koje nisu clanice EU...E(U)ropljani bi konacno morali da se uozbilje....Inace, mozemo svasta da o njima mislimo

Ambasador

Veliki Gandi je davno izjavio - ako na dnu okeana vidis dvije ribe kako se svadjdju, znaj Englezi su blizu. Na sta ce sve ispasti kad se ova dva 'Engleza' udruze, nije tesko zakljuciti.

Guest

Na izjave ambasodaora samo može POVRAĆATI. Zašto? Zato što mogu a neće da urade ništa protiv naciinalistučko-kriminalnih političara koji pate ovu državu već 20 godina i sarađuju s njima. ZNAJU oni dobro ko je ubio Davida i Memića, znaju oni dobro ko je ubio 2 poštena policajca, znaju oni ko trguje drogom, oružjem, ljudima. Znaju oni otkud Izetbegovićima i vrećama zlata, znaju otkud Fahri kule nebeske, znaju otkud Čoviću rijeka u dvorištu ali znaju i kako je uništen Aluminijum, ko i kako provozi prego granica sve što se može švercovati. Znaju sve Dodikovim ikonama i milionima. Znaju i ko je i šta radi glavna tužiteljica Tadić i tužiteljstvo. Znaju da sudovi sude minorne a ne one koji ne poštuju odluke Ustavnog suda. Znaju sve o respiratorima i državnoj mafiji. Znaju da omladina odlazi i da penzioneri jedu iz javnih kuhinja.ZNAJU SVE I VJERUJU DA ĆE DOGODINE BITI BOLJE. I i dalje sarađuju sa kriminalcima i mafijom "na sređivanju stanja"! VAŠE EKSELENCIJE - GADITE MI SE !!!

miki

Lepo je kada se ljudi vole ;)

/ Najnovije