Zahiragić: Odbijen prijedlog SDA da se medicinarima pomogne sa po 1.000 KM

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mirko S.Kojotovski

E moj Zahiragiću, jeli to želiš da kanton bankroitira ? Pa zar misliš da neko s..re novac i puni budžet iz kojeg i ti primaš plaću.Nađi negdje broj zdravstvenih i ne zdravstvenih radnika pa pomnoži sa tisuću. I kakve veze ima to što je neko bio u izolaciji pa da mu se subvencionira ,,obdanište i pr.boravak'' ? Ako je bio zaposlen za taj period od 10-14 dana koliko traje izolacija je primio plaću u 100% iznosu kao bolovanje. A ovo zadnje o ukidanju je van pameti. Šta reći nego da smo došli u ovu situaciju zbog vaših stranačkih prepucavanja i podmetanja nogu jednih drugima pa i po cijenu zdravlja i života građana.....Acta, non verba!

KLOSA

NAGRADITI IH ZA NERAD OD UZIMANJEM KOMPLETNE PLATE TO BI BILO KOREKTNO

Istina...

Sto sda teroristo nemaju place mozda,pa ja nemam marke primanja sda teroristo jel se tako brine o narodu,il vam treba populizam i napad na vladu.sljedecim izborima idete na smetljiste zaborava.sda seljacine i debili.

Fujjjjj

Halo ba imaju plate šta je sa ljudima koji nemaju posla nikako

Mirko S.Kojotovski

NAGRADITI IH ZA NERAD OD UZIMANJEM KOMPLETNE PLATE TO BI BILO KOREKTNO ka KLOSA Nemoj tako. Večina ih radi korektno i daju sve od sebe koliko mogu. Međutim u ovoj situaciji ne postoje uslovi za nagrađivanjem jer ima i onih koji nemaju ama baš nikakva primanja a među njima su i večina penzionera koji svoje penzije prebace kantonalnim preduzećima za režije a za hranu im ostane po dvije tri marke dnevno. Čak i kada umru nisu ,,rahat'' jer ih Pokop zove da plate održavanje . Najgore u svemu je što ovu situaciju mnogi koriste za vlastiti interes. Budimo solidarni jedni prema drugima a ne vukovi.

nasvasta

Populistićka lubanja ,tako mlad a dušu je prodao puj.

Džomet

Navikli ovi dijeliti pa ko biva evo malo hedije! Koliko ste oštetli državu trpajući sebi u džepove, magarac jedan! Njači sad što god ne pije vode!

Pa

Zasta da se da recimo zubarku u domu zdravlja koja te narucujr svako mjesec, hodnici prazni, svega sto nije “covid” a to je 80 % zdravstva, ko da je neko lud. Bio sam 6 puta i svaki put prazni hodnici, na otici i cvili. Prestanite uzmisljati.

Stefan

Br 1: to nisu vase pare Br 2: odlucite se vec jednom, il' arapski il' latinski

Opet ovaj

Vidim li još jednom Zahirovicevu telastu glavu na portalu, sve skupa sa njegovom poltronskom, studirao sam 10 godina, retorikom, poceti cu citati faktor, isto mi dođe.

/ Najnovije