Zahiragić: Završit ću s indijskom poslovicom. Bili su ti Indijanci pametni ljudi

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

ee moja SDA, ako vam je ova hajvanština budućnost, jonda vam je jadna majka vasa.

MrziteljPDA

SDA=SNAGA NARODA! SPREMITE SE TROJKAŠI! VALJA VAM OPET OBLAČITI TRENERKE I PREDAVATI DJECI FIZIČKO!

Bosanac

Tvoj lopovski izdajnicki SDAvlada Sarajevom zna se da bez bakira nesmijes pisnut u Seheru *** bakir nepismena podobna

Kljo

Dokle je stigla Krnja Sda.Uskoro nestanak

Guest

Hahahahaha... odroon, kao i njegova stranka

Dobrinjac

Indijanci jesu bili pametni ali ti nisi.

Hugo

Indijanci jesu bili pametni ali ti nisi. ka Dobrinjac Toliko su bili pametni da su ih britanske fukare i sitne sicardzije skoro istrijebili, pa sad zive u rezervatima kao nasi Romi. Nigdje ih nema. Ni u politici, ni kulturi, nauci, nigdje.

Boom

Toliko su bili pametni da su ih britanske fukare i sitne sicardzije skoro istrijebili, pa sad zive u rezervatima kao nasi Romi. Nigdje ih nema. Ni u politici, ni kulturi, nauci, nigdje. ka Hugo<<Hugo hugo šugo e jesi glup. Pa vi u dijaspori ništa ne učite.

TNT

Sreca pa se nisi provalio... samo sto sad mnogi ne kontaju cija je to sad na kraju poslovica, jel to sad neka stara: Indijska ili Indijanska, mnogima to sad nije jasno. A da ti vidi da to nije ipak neka stara Kineska ili Japanska ... Ako nista drugo zbog tebe cu se upisat u SDA ... Lave.

nasvasta

U pravu si licemjeru, indijanci su birali i cijenili naj pametnije i naj sposobnije ,a ti licemjeru šutiš na nepotizam i uhljebljavanje lažova magaraca sa papirima iz štamparija ti si zlo za čestite Bošnjake.

tuner

Ovog čovjeka nisam mogao smisliti, a sada bih glasao zanjega

Guest

Guest Ova SDA nema trunke mozga-vijuga. Mislim na clanove stranke. Kako mogu ovog debila po faci mu se vidi staviti na vazne funkcije. A ima ona narodna izreka: Kakav domacin takvi mu i ukucani.

Guest

Guest @ Tuner Daj otkrij nam to sa cim te osvojio mozda mi ne vidimo dobro.

@tuner

Ovog čovjeka nisam mogao smisliti, a sada bih glasao zanjega ka tuner Ne kaže se zanjega, nego zanjeg.

rodila majka

Zahiragić je u životu pročitao puno citata sa stranice Citati, izreke, mudre misli i poslovice i to je to.

Bio bi red

da Bakir Izetbegovic sazovve pres konferenciju i objasni sta se desilo s revizijom. Bas bi bilo lijepo., civilizirano.

Bre

A kakvi su mu ono sinoc majmunski pokreti lica

Bre

Vjerovatno losa gudra

/ Najnovije