Zahiragić odgovorio Konakoviću: Zadovoljstvo je biti na drugoj strani

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

assturiass

kakav odvratan lik...lice i nalicje sda gnjide...

tttt

Ovj Zahiragic stvarno nema mjere. Prava prznica. Uzme neke polucinjenice, poluistine i zaspinuje u pravcu koji mu odgovara. Nebitna je istina i sustina. Bitno je da sluzi svrsi.

Veteran64

sda je najgora stvar koja nam se dogodila od 1990 na ovamo! Mali sjedi, miran! Brukas i sebe i roditelje! Prodajete dusu za platu i malo vlasti! Niko od vas nema savjesti ni koliko je crno ispod nokta. Nardo vam je samo na "jeziku"! U sustini, radite samo i samo i SAMO za sebe i svoje jeftine komplekse nize vrijednosti.

Nisam@Robot

Da si malo ljepsi i puno pametniji moga bi biti Magarac, ovako si samo Haris Zahiragić.!!

Rezultati NULA

Nase nezadovoljstvo je da vidimo vas dvojicu politrona koji nemaju slifa za politiku, tipicni mahalci koji se guraju u prvi red da budu videni. Jadne pametne do sada niste rekli a da ne govorimo da niste nista pozitivno uradili za drustvo. Prave prznice koje samo gledaju kad ce placu sa racuna podici a koju do sada nisu ni zasluzili. Pametan se stidi a budala se ponosi takvih postupaka

/ Najnovije