Zahiragić odgovorio Helezu: "Nazvao me lažovom, iako ja nikada ne lažem"

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ministar

Sa 388 dana u Armiji BiH.

Nadimak...

E tako je meni kada ja kazem imate javno dostupno na google sve a onda se jave botovi i pocnu pljuvati (sa svih strana) jer nisam "niciji"...ovaj put Zahiragic je 100% u pravu

SVE JE LAŽ!

Od 1990. do danas, na postjugoslavenskom prostoru- sve je nazadnjačka, etnokonfesionalna i nacionalpopulistička laž! Od Vardara pa do Triglava. Tako i Stranka, Vođa, Ideologija ovog prividno antropoidnog vepra. A Helez tek pripada šatro lijevoj frakciji SDA ili jednom od njezinih klonova, epigona, satelita, korisnih idiota. Kakva je razlika između HDZ I HDZ 1990.? Kakva je razlika između SNSD i SDS? Tako je sa svima njima- suvišna, retorička pitanja o šljamu koji već 34 godine u crno zavija vlastite i sve druge narode!

Jas23

***

Joja

***

Hasan

****

Ružno još ružnije

Bolje bi vam bilo obadvojici da šutite i da se poklopite a ne da se neko drugi srami zbog vas. Zbog vaše borbe za vlast i fotelje u stanju ste zavaditi i rođenu braću. I onako smo mali pa još treba da nas vi rasparcavate. Svojim javnim postupcima samo pravite smutnju i nered.

Vicko

Nisi ti ceko drugi dan bajrama, nego si ceko da iz centrale dodje sta ces napisati. Koliko god bilo tacno, ili ne, poznati su nam i vasi aferimi. Zatvori su puni nevinih.

Nema dalje!

***

sve upravu

***

Forse non menti, ma sei un cinghiale!

............

Ava

****

Ava

***

AVA

***

ovo su sve laži o pizdukanu!

zuki se nikad nije tukao, on je samo tukao druge.

Nadimak

"Ja nikad ne lažem" je laž, tako da....

/ Najnovije