U Sarajevu zabilježen veliki broj prijava građana na pojavu žohara i zmija

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

071

Prava deratizacija i dezinsekcija grada nije izvršena od prije rata. Za početak, nisu u pitanju samo javne površine koje treba tretirati. Grad je od rata zapušten, zgrade su zapuštene, podrumi su zapušteni, postoji veliki broj prostora u gradu i urušenih objekata, te nelegalnih deponija, koji su leglo zaraze.

SDA

Prava deratizacija i dezinsekcija grada nije izvršena od prije rata. Za početak, nisu u pitanju samo javne površine koje treba tretirati. Grad je od rata zapušten, zgrade su zapuštene, podrumi su zapušteni, postoji veliki broj prostora u gradu i urušenih objekata, te nelegalnih deponija, koji su leglo zaraze. ka 071 Eto vam trojke. Pusti se ti od rata na ovamo, jer nije bilo nikad ovako od rata do kraja nase vladavine. S poda se moglo jesti i lokve piti koliko je cisto Sarajevo bilo do ove godine!

Konzervativac

FGR LGBTI Trojka nije u stanju ni dezinsekciju, deratizaciju Sarajeva uraditi, nisu u stanju tramvajsko stajaliste napraviti, crtaju neke murale, Srbima Srdjanu Aleksicu i Djordju Balasevicu bi ulice davali, SDA im kriva i kad su oni na vlasti. Svoju nesposobnost pravdaju optuzivanjem na SDA. Ne znaju nesto napraviti. Politicki program su im Bakir i SDA, a ne rjesavanje problema gradjana

Hugo

FGR LGBTI Trojka nije u stanju ni dezinsekciju, deratizaciju Sarajeva uraditi, nisu u stanju tramvajsko stajaliste napraviti, crtaju neke murale, Srbima Srdjanu Aleksicu i Djordju Balasevicu bi ulice davali, SDA im kriva i kad su oni na vlasti. Svoju nesposobnost pravdaju optuzivanjem na SDA. Ne znaju nesto napraviti. Politicki program su im Bakir i SDA, a ne rjesavanje problema gradjana ka Konzervativac A sto ne bi davali ulicama imena po Srbima. Pokazi gdje pise da u Sarajevu ne mogu zivjeti Srbi. Naravno, lojalni, normalni i posteni. Ti bi radije po ustasama davao imena, djubre sovinisticko.

071

@SDA Za razliku od tebe živim u Sarajevu od rođenja, i što se mene tiče SDA i trojka su u pet deka, a oboje su civilizacijski zaostali barem 200 godina u odnosu na prije rata. I nije tačno da je Sarajevo bilo čisto do prije pola godine, uglavnom je bilo isto prljavo kao sada, a invazija bubašvaba traje od 1992. godine (i onih što hodaju na dvije noge). Trojka da je pametna, kao što nije, poizbacivala bi sve ono nakoćeno po komunalnim preduzećima što ništa ne radi i nikada nije ni naučilo da radi, a talaše i od mene prima platu na osnovu friško dostavljene, ručno napisane diplome sa autopijace.

Reuf

Mene je Koldzo zaposlio preko Selima u RAD. Koldzo je bio u jedinici sa mojim babom. Kada sam dobio radnu knjizicu do Selima, receno mi je da ima samo jedan uslov a to je da izlazimo moja porodica i ja redovno na izbore, glasamo za SDA i slikamo listic. Zauzvrat ide neodredjeno, radni staz i plata 1600KM. Danas, nema te sile da mi neko moze narediti da nesto uradim u RADu za ovu trojku, a otkaz mi dati ne mogu. Prosao sam disciplinskih i disciplinskih, a broj nasih koje ne zele raditi za Veru se iz dana u dan povecaje. Mozda su nas slomoli na izborima i skolinuli s vlasti i direktorskih pozicija ali nas nisu slomili iznutra, vise nas je, ne mogu nam nista!

/ Najnovije