Za život četveročlane u BiH porodice potrebno skoro 3.000 KM

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dara iz Karlobaga

Samo se kuka, a niko neće da radi! Hrvatska treba još 20.000 sezonskih radnika na obali, najviše konobara i spremačica i kuhara.....pa šta se čeka? Plaća najmanje 1200 eura, a dolazi i valuta euro.

Covjek

Bas smo svedeni na totalnu bijedu unazadjeni u svakom pogledu.. Vlastodrzci nemilice grabe, cak se i ne trude da glume dusebriznike, grabe, grabe.. Toliki su bijednici da parlamentarci traze i na zalost dobili su pravo da i dalje primaju platu i u dane kada ne rade. A dobivaju mjsecno 6.000 KM SRAMOTNO! SVE TO TREBA RASTJERATI

Klinton

Balkanci kukaju, a Amerikanci imaju i po dva-tri posla i rade ceo dan.

Dokle

Putin je kriv.

Splavovi

Samo se kuka, a niko neće da radi! Hrvatska treba još 20.000 sezonskih radnika na obali, najviše konobara i spremačica i kuhara.....pa šta se čeka? Plaća najmanje 1200 eura, a dolazi i valuta euro. ka Dara iz Karlobaga i radiš ko rob po 12-18h svaki dan! Momci tu iz komsiluka išli prošle sezone i nisu stigli ni da se okupaju u more kako treba, od silnog posla, a gledali ga svaki dan! Posle ulaska u EU brzo je Hrvatska za Srbe postala ono šta je za njih Nemačka, a gde će im tek biti kraj kad uzmu evro? A ne uzima se evro, samo tako! EU je procenila da je hrvatska ekonomija dovoljno jaka i odobrila je Hrvatskoj prelazak na Evro od 1.1.2023g. OVO NIJE DOBRO! Kad gazda ustaša dođe sa duplo većom platom na splavove i jeftine srpkinje i na linije belog i to sa svojim evrima, na kojima je Tesla, svi će ga prepoznati i to će biti HAOS!!! Do sada im je bilo lako, samo su bacali tursko bre na sve strane i to je to...ma KATASTROFA!

Tres

Pa i burek sa sirom je preskup.

Banja

Ma briga me šta se pravoslavci gore kolju, šta su uvodili sankcije Rusiji i uništavaju sami sebe, a Rusija i dalje gazi?

G

Meni treba oko 5000 KM. za život a živim sam sa gospođom , ustvari gospođi treba 4500 KM a meni 500. Mogu misliti kako je tim višeženskim porodicama. Šala ali smo počeli pretjerivati. Protegni se koliko si dug a ne koliko ti treba. Lako je studirati godinama a novac neka šalju roditelji. Kukaju a svi telefone od 400 KM. pa gore. Kaže pili su prije po tri četiri kafe dnevno. Da ste pili po dvije možda bi danas opet imali za dvije. Studenti neće sobu od 150 KM. nego hoće stan od 450 da imaju komociju. Pa neka vam je komotno.

Tutifruti

U naslovu malo igra rijeći al' nema veze. Znamo mi -,,Bolonja."

/ Najnovije