Za informaciju o napadaču na advokaticu Delisu Madžo nagrada 5.000 KM

N. K.
Za informaciju o napadaču na advokaticu Delisu Madžo nagrada 5.000 KM
N1 / Jajce: Mjesto napada na advokaticu Delisu Madžo
Delisa Madžo, advokatica iz Jajca, ponudila je nagradu u vrijednosti od 5.000 KM za osobu koja bude imala informaciju o napadaču koji ju je napao 11. maja 2016. godine.

Kako je rekla za Radiosarajevo.ba, svi koji imaju informaciju o fizičkom napadu na nju, a prilikom čega su joj nanesene teške tjelesne povrede prijeloma kostiju lica, neka se jave na broj: 063/356-259.

"Svako ko doprinese rješavanju ovog događaja i otkrije počinioca, te na bilo koji način dokaže da je ta osoba izvršila ovo djelo, kao i dovede do procesuiranja slučaja pred sudom, dobit će nagradu u iznosu od 5.000 KM", potvrdila je za Radiosarajevo.ba Delisa Madžo.

Kako nam je kazala, svi koji se jave imaju zagarantiranu punu diskreciju.

Podsjećamo, napad se desio 11. maja 2016. godine oko 16.30 sati u ulici Kralja Tvrtka I, a tom prilikom advokatica je zadobila teške tjelesne povrede u predjelu glave. Advokatica je na kukavički način napadnuta na ulazu u svoju zgradu, kada je, nakon što je pri povratku s posla otključala vrata, nepoznati muškarac u dobi do 40 godina ušao za njom i sleđa je oborio pa šakama i nogama polomio kosti lica i zube.

Na osnovu svjedoka koji su vidjeli napadača, policija je tada objavila da se radi o muškarcu od oko 40 godina, srednje tjelesne građe, crne kose, koji je bio odjeven u crnu kožnu jaknu i farmerke.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije