Za ćirilicu nema mjesta u Mostaru

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

E +amu vam pa neka vam se Dodik i dalje sa Čovićem mazi i pazi kao sa majkom svojom

Mislim da je pogrešno

Treba znati i druge jezike i druga pisma. Naročito treba znati sta pišu osim onoga sta govore.

Opet

Povampirene mostarske Ujke. Bravo za Bosnjake na trudu al slabo je to

Y BAHJA LYKI ima i dzamija I CPKBA I KPCT

CPETHI 3ATO STO 3HAMO KIPILICU XITLEP HIJE 3HAO KIPILICU HEMOPATE HI BI

CFPJ JYGOCLABIJA

CFPJ ...........BI CTE HEPICMEHI ........ HIJE TO 3A CBAKOGA

Ne pijem dok Paja vozi

>>CPETHI 3ATO STO 3HAMO KIPILICU XITLEP HIJE 3HAO KIPILICU HEMOPATE HI BI ka Y BAHJA LYKI ima i dzamija I CPKBA I KPCT<<A i ni ti dobro jasporac na socijali ne znaš ćirilicu.

XPICTOC CE PODI

BAICTIHU CE PODI...........MI HA 3APADY YCIMO KIPILICU

JA HICAM DIJACPOPAC

>>>>CPETHI 3ATO STO 3HAMO KIPILICU XITLEP HIJE 3HAO KIPILICU HEMOPATE HI BI ka Y BAHJA LYKI ima i dzamija I CPKBA I KPCT<<A i ni ti dobro jasporac na socijali ne znaš ćirilicu. ka Ne pijem dok Paja vozi<<JA HICAM HA COCIJALI KAO TI

XPBATI CY YBIJEK BILI HEPICMEHIJI

OD CPBA

Habuhabuhabu

Pa ćirilica je ljepša od latinice, a najljepša je bosančica ili možda arabica.

King

Obzirom da je ******vu definisano da je pismo latinicno I cirilicno ne znam zasto su samo srbi mogli pokrenuti pitanje nacionalnog interesa kad se bosanski hrvatski srpski moze pisati sa oba, mogli su to i bosnjaci da uradie a i hrvati. A bome i ovi drugi seratori sto su potajno bosnjani a izjasnjavaju se kao ostali samo da bi popunili kvote i dobili 3 milje platu u skupscini.

Ne pijem dok Paja vozi

>>>>>>CPETHI 3ATO STO 3HAMO KIPILICU XITLEP HIJE 3HAO KIPILICU HEMOPATE HI BI ka Y BAHJA LYKI ima i dzamija I CPKBA I KPCT<<A i ni ti dobro jasporac na socijali ne znaš ćirilicu. ka Ne pijem dok Paja vozi<<JA HICAM HA COCIJALI KAO TI ka JA HICAM DIJACPOPAC<<Jesi jesi i već si je jadan potrošio

Fakat sta je s tobom i djasporom

Lijepe riječi su ukras

aha

Pa ćirilica je ljepša od latinice, a najljepša je bosančica ili možda arabica. ka Habuhabuhabu pigckica je najbolja

/ Najnovije