Wizz Air u Tuzli obustavlja letove za nekoliko destinacija

0
Radiosarajevo.ba
Wizz Air u Tuzli obustavlja letove za nekoliko destinacija
Foto: Arhiv / Wizz Air

Aviokompanija Wizz Air potvrdila je da planira prilagođavanje mreže i optimizaciju tržišta svojih letova u Bosni i Hercegovini. To znači da će u septembru ove godine premjestiti svoja dva aviona bazirana u Tuzli u druge baze unutar mreže.

"To činimo zbog promjenjivog ekonomskog okruženja, kao i operativnih izazova uzrokovanih vremenskim prilikama u regiji te da bi iskoristio prilike za rast preraspodjelom svojih kapaciteta na druge rute sa većom potražnjom", objavljeno je iz Wizz Aira.

Iako će nekoliko linija biti obustavljeno, Wizz Air će nastaviti sa letovima na relacijama iz Tuzle do Basel Mulhousea, Dortmunda, Frankfurt-Hahna i Memmingena.

Cvjetna čarolija u Turskoj: Pogledajte bajkovite prizore

Cvjetna čarolija u Turskoj: Pogledajte bajkovite prizore

"Putnici zahvaćeni ovim promjenama će biti obaviješteni putem e-maila i imat će mogućnost izbora između povrata 120 posto originalne cijene karte u vidu kredita aviokompanije, 100 posto gotovinskog povrata novca ili alternativnog leta. Svim zaposlenicima sjedišta iz Tuzle bit će ponuđene mogućnosti preraspoređivanja u druge baze Wizz Aira - saopćeno je.

Wizz Air zatvara svoju bazu u Tuzli i obustavlja letove za nekoliko destinacija

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije