Weber: 'Stranci su hranili krizu, sada neka spašavaju izbore od Čovića i Dodika'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Jako fino i jednostavno objašnjemo,bravo za Bodu!!

Zapad

Zapad je jako lose obavjesten o situaciji u BiH a osim toga neonacisticka hrvatska i srbija svim snagama lobiraju protiv BiH ,a na posljednjim pregovorima je to bilo ocito ,covic je trazio da jedan hrvatski glas iz zapadne hercegovine vrijedi kao 10 glasova bosnjaka iz Sarajeva i to su prihvatili zapadni politicari .

Nije

da zapad ne zna cinjenice,barem oni koji se bakcu sa promjenama,ali se prave da ne znaju i guraju svoje (Covketovo) ispod zita.

ZA ZAPAD

***

Pipi

NEMA GORIH RADIKALNI *KOJI ZIVE U23% B I H OD VAS **SA ***. *SE VI *DO ZAVRAT NECETE MOCI VLADATI U B I H KAKO STE ZAMISLILI SA PROKLETIM *KOJI *POLA B I H I *SINOM JOS GORIM **.NIJE MU **BIO U *.MRS U TRI ***. ka ZA ZAPAD ee jadnice jadni zatucani, niko i netrazi da vladaju samo Bosnjaci, trazi se da vladaju i Hrvati i Srbi, ali vi bi sve i vi bi da pravite drzave u drzavi, e nemoze to tako, ako mislis da moze zasto niste Srbima u Hrvatskoj dali entitet da se zove sao krajina, nemoj biti glup budi realan

Guest

Guest Pa necemo MZ samo o izborima i lopovu udovoljavanje pricati i na njegovu stranu biti. Procitani ste i zavrsite prisiljavanje za 6 mj. ce izbori imate li respekta za gradjane BiH. Ustanemo ujutro Uzbori i cijeli dan Izbori sa njima lijezemo. Sto je previse previse je. Da ste takvi bili kad je rat poceo i nadalje ne bi izgubili 100.000 hiljada gradjana i hiljadama djece uskracujuci nam da se branimo zbog embarga.

Guest

Guest Pitajte Angelinu,Borjanu,Kita revic itd. da li znaju cigosa kriviustog lopova.

Drvosječa

Ne pita se Bodo već Plenković. On je na mjestu gdje se u EU odlučuje o svemu. U Parlamentu ima mišljenja koliko i parlamentaraca....570 i kolliko ono već.

/ Najnovije