Vulin poručio Izetbegoviću: Srpski svet se stvara, ti tu ne možeš ništa

/ Komentari (33)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ask

Insalah ehamdulilah idete u penziju uskoro oba.

Bosanac

***

Genocidasi

***

Guest

***- Tu ti mi nemozemo nista.

Vuline...

....***!!! Ovaj sa kojim se prepucavas je svakako izgubio podrsku naroda, ali tvoja lobanja to ne zeli vidjeti. Ti nikad neces imati prijatelja ovdje, ali i u Srbiji takodje. Srpski svet ne postoji, to niko u Srbiji ne zeli. Ali ti si tu da i njih zalozis zbog svog bolesnog uma. Nece ti biti oprosteno.

Opet

Opet se Srbi prepiru! Pitam se tko će prije odustati, Živković ili Vulin?

Koel

Uskora ides na cenu listu sa zabranom ulaska pa ces vidjeti gdje ces se setkati

Bosanac

***

lol

Eeee, ***... Zajebaniji likovi od tebe pokušali i nije im uspjelo. Kako ti misliš da možeš.

Vidim

Baš vas krenulo ostali bez Kosova u BiH nemože te ništa isto u CG a ako se pobuni vojvodina osta beogradski pašaluk. Aferim baš vas krenulo xaxaxaxa

Za Vulina

Hitno menjaj dilera!!!

Hahaha

Čega se pametan stidi tim se budala ponosi. Tek ćemo vidjeti za taj tvoj srpski svet.

MIRKO

TO VULINE

Cigo ko cigo

Vulin je tipicni klosar i tko kod je normalno i drzi do sebe nebi se trebao obazirati na njega i njegove bljuvotine.Jasno je da ga vucic koristi kao seoskog bubnjara koji ide od sela do sela i vice "ovo je srbija,ovo je srbija".

superhik

Stvaraj ga majmune , ali u Bosni nikada neće biti nikakvog "srpskog sveta".

Habuhabuhabu

Kad vidim ovog Vulina, odmah moram da se pokakim.

Rafael

Najbolje da ovaj ridjobradi taliban nesto moze hahahahahahahaha haha hahhaahhahahhhahah

.

Opet se Srbi prepiru! Pitam se tko će prije odustati, Živković ili Vulin? ka Opet A možeš li zamisliti.. Njih dvojica, Vulin i Izetbegović na redaljku ti tamburaju staru. HOROR jbt...

R BiH

Vulinu vlisko kopile moremo samo probaj pas ti m j

Rifet

Najbolje bi bilo da se nađete nasamo i rješite između sebe ili popušite ga jedan drugom.

E77NN

Fuj

N

Kolektivno ludilo u srba. I njih treba vratiti u 13 stoljece

Gost

Stvaraj ga majmune , ali u Bosni nikada neće biti nikakvog "srpskog sveta". ka superhik Smesno 49% bosne je srpsko !!! Oni ce uvek biti deo srbije !!! Za to su se borili

Guest

Guest Crni klempo ti da imas ponos? Ne nasmijavaj me nego pogledaj se na sta licis budi objektivan. Nas Dodik lav i po zato suti sakrij se.

Guest

Guest @ Rafael On sto je mogao mogao je. Zato ga Sebi ja voda po Zagrebu da ga lijeci. Nije bio dobar kako kaze uciteljica pa joj se omaklo.

Upitni narodi u BiH

@U BiH nema etnickih, povijesnih naroda Zakarpatskih slavena. Svjedoci nauka-genetika. @Konstituentni narodi u BiH su POLITICKI NARODI. Porijeklo vuku iz nacija nepostojecih drzava Kraljevine SHS i SFRJ. @Politicki narodi nisu etnosi. To su skupine udruzene oko drzavnih politickih projekata. Kao pokreti. @Nacije Kraljevine SHS su pravljene podjelom stanovnistva po vjeri i maternjem jeziku na popisu 1921. @Katolici h-s jezika su svrstani u Hrvate na cijelom teritoriju Kraljevine, iako ne poticu iz Hrvatske. Pravoslavce s-h jezika svrstase u Srbe. Nisu bili dozvoljeni Dalmati, Crnogoraci, Makedonaci, Sokaci, Vlasi, Skutori, Bosnjaci. @Nestankom YU njene nacije u BiH su prevedene u “politicke konstituentne narode” udruzene na velikodrzavnim projektima Srbije i Hrvatske. @ Ne poticu iz tih drzava. Nisu njihova nacija ni dijaspora. Nisu njihovi narodi! @Upitno je pravo na svojstanje i skrb drzava Republike Srbije i Republike Hrvatske nad stanovnistvom BiH, jer nisu im dijaspora!

Drvosječa

@U BiH nema etnickih, povijesnih naroda Zakarpatskih slavena. Svjedoci nauka-genetika. @Konstituentni narodi u BiH su POLITICKI NARODI. Porijeklo vuku iz nacija nepostojecih drzava Kraljevine SHS i SFRJ. @Politicki narodi nisu etnosi. To su skupine udruzene oko drzavnih politickih projekata. Kao pokreti. @Nacije Kraljevine SHS su pravljene podjelom stanovnistva po vjeri i maternjem jeziku na popisu 1921. @Katolici h-s jezika su svrstani u Hrvate na cijelom teritoriju Kraljevine, iako ne poticu iz Hrvatske. Pravoslavce s-h jezika svrstase u Srbe. Nisu bili dozvoljeni Dalmati, Crnogoraci, Makedonaci, Sokaci, Vlasi, Skutori, Bosnjaci. @Nestankom YU njene nacije u BiH su prevedene u “politicke konstituentne narode” udruzene na velikodrzavnim projektima Srbije i Hrvatske. @ Ne poticu iz tih drzava. Nisu njihova nacija ni dijaspora. Nisu njihovi narodi! @Upitno je pravo na svojstanje i skrb drzava Republike Srbije i Republike Hrvatske nad stanovnistvom BiH, jer nisu im dijaspora! ka Upitni narodi u BiH ... Ne bih nikome preporučio isto testirati na praktičnom primjeru.

nisu otimaci kao osmanlije

>>Baš vas krenulo ostali bez Kosova u BiH nemože te ništa isto u CG a ako se pobuni vojvodina osta beogradski pašaluk. Aferim baš vas krenulo xaxaxaxa ka Vidim<<

nisu otimaci kao osmanlije

>>Baš vas krenulo ostali bez Kosova u BiH nemože te ništa isto u CG a ako se pobuni vojvodina osta beogradski pašaluk. Aferim baš vas krenulo xaxaxaxa ka Vidim<<

Domino efekat

Ima ih i koji šetaju po Kosovu i prave Veliku Albaniju što Izetbegović podržava i nikada nije osudio tu pojavu. A sve je to povezano jedno s drugim!

DERIM

Mozes ga gremline stvarati ali na sprat ***

Lila

Pa kada toliko volis srbe, vodi ove iz BiH u zlatnu Srbiju i pruzi im med i mlikeko mi iz BiH bicemo vam jako zahvalni

Kvin Latifa

Koliko su bosanski pravoslavci zaluđeni, sizofrenija potpuna. Da ova spodoba nesto da se pita i da u njihovo ime govori, pa moze li nize *****u misa. Manite se jalove politike mrznje sns-a i satelita, budite ljudi, kratak je zivot. ka Ivan vatreni Siroki Nismo svi. Ne trpaj nas u istu vrecu sa kojekakvim papcima i budaletinama iz RS-a i Srbije. Da smo ko i oni ne bi zivjeli u Federaciji.

/ Najnovije