Vulin osvanuo na zidu zgrade u Banjoj Luci

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Đole

Ciganska posla,otpad ljudske rase.

Guest

Dobar proljev i taj zid dobro obloziti.

Hahaha

Recite da se šalite? 100% to je neka zahebancija...Ma ko će njemu raditi mural. Čuj Vulinu mural.. .To normalna osoba ne može poželjeti da oslika... E onda stvarno dolazi sudnji dan ako je istina da se Vulinu posvećuje mural

Mlakonje

Ujedinje je pocelo samo ne znam cega ili sta? Imate li kuraznosti da to sto mislite u toku dana javno kazete i uradite? Mural rade mlakonje sa kapuljacama i u toku noci. Eh jeste hrabri nema sta . Pa kad krene nece te se ni zaustaviti sve do Beograda.

RAZDRAGANI STUDENTIU PIŠU i CRTAJU!

Preko puta Studentskog kampusa u Banjoj Luci

AB

Isti Macan ubica policajaca !

kikirez

Rasna cistoca se ogleda na ovom shishmishu.

N.G

Ja neznam zašto je problem mural ovog lika pa to je YODA i on je važan snjim je sila se budi i nova nada

Bosanac

Dragi Banjalucani kada cete shvatiti da se Dodik ne bori za vas. Dodik zeli da pokloni vasu zemlju Srbiji. Bosna je bogata energetskim resursima. Zamislite da vi napravite hidroelektranu na Drini i prodajete struju susjedima, pa rs i federacija bi procvjetali. Kriminalci jeftino prodaju nasu zemlju Sitni sicar.

@Brato

Evo nešto iz unutrašnjih organa na zidu

Bahh

Sutra ako poželimo stat će sve a Srbija bi mogla na još tri dijela da se cjepa

/ Najnovije