Vulić pisala Komori protiv Zolaka: Da li je humano ostaviti naciju bez kiseonika?

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Svaka čast za odabir fotografije dotične personr

Koel

Kakva odvratna koza fujjjj sta je ovo ova kao kcerka mejakicke nasljednica

Poslanik Zivkovic

sa ovom slikom samo potvrdjujete svoju prmitivnost i mrznju spram svega sto nije muslimansko. niste vi dio Evrope nikad bili i necete nikad ni biti. kad se BiH konacno raspadne, treba oko tog vaseg mladomuslimanskog rezervata izgraditi zid da se ne sirite izvan terirtoije u koju vas je Alija u Dejtno strpao.

Šta

Seljanka zna vidi joj usta jesi li pušila konju. Po Doboju konji idu za tobom.

Snsd i takvi kao ti

Su ubijali po bolnicama ljude kojima ste davali prljavi kisik. A pare u džep ima boga da je ko mrav. Nadamo se da će i tebe takav gabor uzeti k sebi.

Guest

A jeli humano od te nacije ukrasti 15000 glasova na izborima.

Sansei

Kakva je ovo fotografija? Zašto baš ta fotografija?

Ekser

Vi ste mali gebelsi u pokušaju, što ovaj izbor fotografije neumitno potvđuje. Ovakvim malim, sitnim pakostima i smrdljivim komentarima samo dajete doprinos razvaljivanju BiH koje su vam puna usta

Smjena pod hitno

Naravno da ovaj Zolak mora biti smijenjen sa te pozicije! Čovjek koji je umiješan u toliko afera, od respiratora, pa nadalje! A tek ovo zadnje što je uradio! Ostaviti UKC RS bez mogućnosti nabavke kisika je zločin koji može uraditi samo kriminalac i zločinac, a ne jedan doktor i odgovoran čovjek!

/ Najnovije