Vukanović: Šokirat ću sve kada pokažem dokument o saradnji Rusije i RS

1
Radiosarajevo.ba
Vukanović: Šokirat ću sve kada pokažem dokument o saradnji Rusije i RS

Samostalni zastupnik u Narodnoj skupštini RS-a Nebojša Vukanović govorio je o današnjoj sjednici, a imao je i posebnu najavu za danas.

"Vlada RS-a je slabašna, a premijer nedostojan te funkcije, i da ih ne bih iznenadio, uvijek im najavim šta ću ih pitati. Premijer Višković je danas rekao da će sutra prva tačka biti ulazak u Evropsku uniju.

Ja mu poručujem da se dobro pripremi jer ću ga pitati Evropu i Rusiju. Vjerujem da će javnost biti šokirana kad objavim neke dokumente o tome kakva je saradnja Rusije i RS-a", poručio je Vukanović za FTV.

Poručio je da će se iznenaditi i Milorad Dodik, inače lider SNSD-a.

"Ubijeđen sam da će Dodik proći kao 'bos po trnju'. Argumentima i činjenicama ćemo razobličiti njegov lažni patriotiza", naveo je samostalni zastupnik.

On smatra i kako je BiH potrebna nova politička elita.

"Narod je iscrpljen, svima je dosta populističke priče, treba im posao, pravna država, a ne priče kriminalaca i mafijaša koje sebe pretstavljaju velikim vođama", poručio je Vukanović.

Najavio je i druženje, kafu u Mostaru i da će doći stotine ljudi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije