Vukanović: Ovdje nema ko da ratuje, sirotinji je dosta rata

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Damianusdarcus

Ne sjećam se da smo 90-tih bili nešto bogatiji!?

Misho

Za razliku od 90tih sada svi imamo gorko iskustvo rata iza sebe. Niko ne zeli slusati zvuk granata iznad glave.

ABC

Kakav crni rat demob borci vise gladni nek siti.pogotovo ovi koji žive u travničkom kantonu,ti ljudi nemaju ama bas nikakve koristi od ministarstva za boracka pitanja.samo sda famelije koriste to ministarstvo za svoje bogačenje.bolje bi ga bilo ukinuti.i na kraju 90% dem boraca bi u slucaju rata udarilo na sda famelije,to bi se desilo 100%.zato rata nece biti,znaju oni to,da bi im masakr napravili nad famelijama.

.

Imaju ovi nadr..ani mladi i silni internet warriori. Mi đuturumi, veterani prošlog rata sigurno nećemo.

Koel

Ako tako stvarno mislis pojma ti nemas zar mislis da ce bosnjaci mirno glwdati da dodik proglasi antidrzavne zakone i odcjepljenje ako to mislis nisi dobre glave u roku 15 dana od tog 200 hiljada bosnjaka ne pod oruzijem da vam je to jasno ne za bakira ili nekog politicara nego za bosnu kao i 92

l

Ako tako stvarno mislis pojma ti nemas zar mislis da ce bosnjaci mirno glwdati da dodik proglasi antidrzavne zakone i odcjepljenje ako to mislis nisi dobre glave u roku 15 dana od tog 200 hiljada bosnjaka ne pod oruzijem da vam je to jasno ne za bakira ili nekog politicara nego za bosnu kao i 92 ka Koel Odoh ti ja majko, Bosnu brani ti.

/ Najnovije