Vukanović: Klopka za opoziciju u Beogradu, sa Dodikom ni u crkvu

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vuk

Hebe se Vučića i za Dodikom i za opozicijom dok god njega i njegovu poziciju ne počne ugrožavati.

Moj Vukane

Svi do jednog iz opozicije su jadovi,za ručak i koju funkciju i guzice bi dali. Neka si napustio takozvanu opoziciju.

Hm

Pa ne bi ni Dodik s njim! Koga je briga šta ta hercegovačka budala piše po blogovima! On nije ni po čemu važan, a uvjerili smo se i da samo laže i blebeće bez veze!

Flaster

Ovaj je veći četo od dudika,isto kao i mali praško iz Banjaluke.

Guest

Guest Gospodine Vukanovic imaju oraha u djepu. Kupio.ih Dodik pa sad sa njima radi sta mu volja. A starkelja Sarovic zaboravio ko ga je u zatvor poslao. To je ono kad dijete istuces pa mu onda das malo love i sve ok.

Dudek Krivousti Njofra

Tako je Vukanovicu ima gorih CETNIKA i od Dodika,,,treba da odgovara srpskom narodu i tebi..jer je tvrdio da su SRBI u SREBRENICI NAPRAVILI GENOCID a sada to ne tvrdi..

.

Tako je Vukanovicu ima gorih CETNIKA i od Dodika,,,treba da odgovara srpskom narodu i tebi..jer je tvrdio da su SRBI u SREBRENICI NAPRAVILI GENOCID a sada to ne tvrdi.. ka Dudek Krivousti Njofra Kao doticni vukanovic. Ne zaboravite ni talibanski podmladak Stanivukovica.

/ Najnovije