Vukanović: 'Jedni me optužuju da sam srpski izdajnik, drugi da sam ekstremista'

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BL 55

Nije se rodio veci izdajnik od dodika vidi sta je uradio ljudima nemogu ni plate primati. Čovjek se obogatio na srpskoj sirotinji a sad ih još gurnuo u kanal.

Srb IN

>>Nije se rodio veci izdajnik od dodika vidi sta je uradio ljudima nemogu ni plate primati. Čovjek se obogatio na srpskoj sirotinji a sad ih još gurnuo u kanal. ka BL 55<<najveci Izdajnik ikad Roďen je Bakir Izetbegovic

***

***

Bosna Bosancima!

Podvala iz AVNOJ (1943.) da je BiH sastavljena od nacija Jugoslavije (ni srpska ni hrvatska ni muslimanska, vec muslimanska i srpska i hrvatska) prestavlja namjeru vladanja drzavom iz Beograda i Zagreba. Prvo,to nisu nacije BiH vec Jugoslavije. Zvala bi se Mislimanskosrpskohrvatska, a ne Bosna i Hercegovina. Srba i hrvata u BiH kao politickih naroda nije bilo do stvaranja Kraljevine SHS. Svjedoce brojni izvori (Matica srpska 1825. Garasanin 1844., franjevci 1885., B Kalaj 1903, popisi stanovnistva do 1945!) KraljevineSHS/YU odavno nema.Njene nacije se nastoje prikazati kao Bosanskohercegovacki (trojanski) narodi. BiH postoji mnogo prije YU, prije Berlinskog kongresa, dolaska Osmanlija i otkrica Amerike.

Bosna Bosancima!

>>Nije se rodio veci izdajnik od dodika vidi sta je uradio ljudima nemogu ni plate primati. Čovjek se obogatio na srpskoj sirotinji a sad ih još gurnuo u kanal. ka BL 55<<. Dodik je globalna nesreca i zlo za sve gradjane u BiH pa i za svoje ovce. Otjerao nas u siromastvo, neizvijesnost, krizu. Mladi bjeze zbog budale i velikodrzavnih projekata. Zasto se bune Šatleri, Vahleri i ostala bagra kad secesioniste in nazivamo izdajnicima, quslinzima, kukavicijim jajima.. Oni rade na rusenju drzave kao drzavni neprijatelji. Ozivljavaju lesine, neostvarene zlocinacke projekte. Da nije takve bagre davno bi bili u EU i NATO. Zivjeli bi ko ljudi u svojoj Bosni u sreci i blagostanju.

/ Najnovije