Vukanović iz Katara poručuje: Ne volim da jašem kamile, samo bogate moćnike

0
Radiosarajevo.ba
Vukanović iz Katara poručuje: Ne volim da jašem kamile, samo bogate moćnike
Foto: Luka Petrović/Facebook / Karikatura koju je na svojoj stranici objavio gradonačelnik Trebinja, Luka Petrović

Poslanik u skupštini RS Nebojša Vukanović poručio je danas „svim dušebriznicima“ da je njegovo zdravlje sasvim dobro, te da ne moraju više da brinu toliko o njemu.

On je ovo izjavio reagujući, prvo na saopštenje Gradskog odbora SNSD Trebinje u kojem su na sarkastičan način komentarisali njegov put u Dohu, pitajući „da li će se Pinokio vratiti iz Dohe smanjenog nosa“, a potom i na izjave lidera DNS, Nenada Nešića koji je Vukanoviću poželio dobro zdravlje, prenosi Srpskainfo.

Vukanović, koji se ovih dana nalazi u Dohi gdje je posjetio svog prijatelja Dražena Erića, plastičnog hirurga koji je radio u bolnici u Foči, a sada je načelnik plastične hirurgije na Klinici u Dohi, kaže da nije mogao da ne primjeti sinhronizovane izjave Nešića i predsjednika Gradskog odbora SNSD Trebinje, Luke Petrovića, koje se tiču njegovog zdravlja.

Pošaljite nam svoju playlistu i budite gost muzički urednik na Radio Sarajevu!

Pošaljite nam svoju playlistu i budite gost muzički urednik na Radio Sarajevu!

"Prvo Luka Petrović, a onda i Nenad Nešić, puno su se nešto zabrinuli za mene i moje zdravlje i moj odlazak kod prijatelja Erića u Katar. Međusobno dijele objave i stavove po društvenim mrežam, a posebno Nešić koji mi uporno, samo juče u par navrata, želi tobože dobro zdravlje, što me je  podsjetilo na poruke iz filma Kum", napisao je Vukanović na svom blogu.

On ističe da je lijepo vidjeti kako su Nešić i Petrović “obnovili stare veze i prijateljstva, te ponovo djeluju sinhronizovano i skladno”.

"Hvala im na brizi, i da se ne bi sekirali, mučili i montirali moje fotografije sa kamilama, mada ja ne volim da jašem životinje već samo bahate moćnike koji kuluče narod, šaljem im fotografiju doktora Erića i mene iz Nacionalnog muzeja Katara u Dohi, te iz Grčke pravoslavne crkve u Dohi, gdje je jutros episkop Makarije služio liturgiju za pravoslavne vjernike", poručio je Vukanović.

On je dalje dodao da se niko ne treba sekirati za njega, njegove prijatelje i saradnike.

Podsjećamo, Gradski odbor SNSD Trebinje saopštio je juče kako je Vukanović obmanuo javnost tvrdeći navodno da je bolestan i da zato nije dolazio na sjednice parlamenta RS, a ustvari je „jahao kamile i posjećivao egzotične zabave u Kataru“.

Istovremeno, Vukanović je ušao u verbalni rat sa liderom DNS nakon što je izjavio da nije moguće da istovremeno on i Nešić budu dio opozicije.

Nešić mu je na to odgovorio da „mu želi dobro zdravlje i svu sreću u životu“.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije