Nešić uzvratio Vukanoviću: Ovo još nisam vidio...

4
Radiosarajevo.ba
Nešić uzvratio Vukanoviću: Ovo još nisam vidio...
Foto: Srna / Nenad Nešić

Predsjednik DNS Nenad Nešić danas je u Prijedoru nakon potpisivanja sporazuma o koalicionom djelovanju na izborima rekao da nema nikakvih problema između njega i narodnog poslanika Nebojše Vukanovića.

Komentarišući stav Vukanovića da mjesto predsjednika DNS treba da pripadne nekome drugom, Nešić je rekao da Skupština ove partije odlučuje o njenom predsjedniku.

"Želim Vukanoviću dobro zdravlje i svu sreću u životu. Nisam još vidio da jedna politička grupacija ili politička partija smjenjuje predsjednika u drugoj političkoj partiji", kaže Nešić, prenosi Srpskainfo.

Vučić poslušao Dodika: Sabor srpskog naroda nakon usvajanja rezolucije o genocidu u Srebrenici

Vučić poslušao Dodika: Sabor srpskog naroda nakon usvajanja rezolucije o genocidu u Srebrenici

Podsjećamo, Vukanović je na svom blogu prethodno napisao da nije moguće da istovremeno on i Nešić budu dio opozicije.

"Nemam problem ni sa jednim funkcionerom DNS, ali je problem u jednom čovjeku. Ili Nešić, ili ja, ali obojica ne možemo biti zajedno u opoziciji jer smo dva različita svijeta, dijelimo potpuno suprotne i drugačije vrijednosti", rekao je Vukanović.

Vukanović smatra da se Nešić jučer telefonski čuo s Miloradom Dodikom i da je to razlog što su predstavnici DNS-a u NSRS glasali skupa s SNSD-om tokom jučerašnje sjednice "i time pokazali da nisu opozicija".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije