Direktor Studentskog centra riješio se kabineta: S tim parama nahranit ćemo studente

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

dekan

To je fina gesta. Jos bi bolja bila da to nisi objavio kao reklamu ..

Guest

Kad nema covjek sa cim drugim onda jebiga i ovo je nesto... Vrijeme ce pokazati al nesto sam skeptican

.

Ne bi bila bolja da nije objavio. Pohvalio se pametnim potezom. I poslao poruku glupim političarima da ne muzu narodne pare kako su naučili. Nije to njegova privatna stvar "da se ne hvali". Radi se o imovini gradjana, želim da znam kako se koristi moja imovina.

Guest

Ma gluposti kakva crna tvoja imovina. Ne pricaj gluposti... Neznas ti ni sta nemas a kamoli sta je tvoja imovina! Svaka cast Toniju i lijepa gesta al mogao je i bez epp-a. Ispao bi veca faca!

/ Najnovije