Drašković kazao istinu o ubijenoj djeci u Sarajevu pod opsadom, na Palama ga proglasili nepoželjnim!

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sustinski je tocno rekao.

Ali cisto faktuelno nije. Gdje ce granatama SA PALA, halo? Pa znate li vi malo domete artiljerije?? Pa taj domet imaju samo najveci artiljerijski kalibri, a najvise je pucano minobacacima. Pucali su Srbi po Sarajevo, ali ne sa Pala, nego sa obronaka odakle su imali bolju tocnost. Ali ne mijenja nista na cinjenici da su snajperisali i granatirali po Sarajevu.

Oko

Pa dobro oni vole da se djeca ubijaju čim su ga osudili

Ma ja

A sto je u Drugom svjetskom ratu ubijeno 100 miliona srpske djece, nikom nista.

user90104

Lijepe riječi su ukras

root

Ali cisto faktuelno nije. Gdje ce granatama SA PALA, halo? Pa znate li vi malo domete artiljerije?? Pa taj domet imaju samo najveci artiljerijski kalibri, a najvise je pucano minobacacima. Pucali su Srbi po Sarajevo, ali ne sa Pala, nego sa obronaka odakle su imali bolju tocnost. Ali ne mijenja nista na cinjenici da su snajperisali i granatirali po Sarajevu. ka Sustinski je tocno rekao. Glupko, prije nego se pocnes praviti pametan, procitaj malo bolje. Citirao je Karadzicevu izjavu za pucanje sa pala.

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

nedzad

kratko i jasno, ovakva odluka je krsenje ustava i to u bilo kojoj zemlji. jer je ustavom zagarantovana svakome sloboda kretanja. svidjelo se to paljanskim *****cima ili ne

Kralj Bosne Ostoja

Postoji otpor savremenom srpskom nacionalnom identitetu koji su stvorili Dobrica Cosic, Ratko Mladić, Radovan Karadžić, Slobodan Milošević i hiljade ratnih zločinaca manjeg kalibra. U ime “srpske nacionalne pripadnosti” pobijeno je na stotine hiljada ljudi, protjerani su milioni, gradovi su držani pod opsadom, otvarani su konc-logori za nesrbe, naselja su sravnjivana sa zemljom, obavezno rusene dzamije, paljene kuće pune civila, vršena su masovna sistemska silovanja, počinjena su najužasnija zvjerstva koja se mogu zamisliti, posijane masovne grobnice, primarne, sekundarne, tercijarne. Sve da bi pravoslavna Srbija pristupila toplom Jadranu preko Bosne i Dalmacije. Malo joj bila Crna Gora. Projekat Srbija od Skadra do Zadra. Koja bi razumna i elementarno moralna osoba poželjela da dijeli identitet sa masovnim ubicama, koljačima, silovateljima, lopovima i ostalom bagrom u Udruzenom Zlocinackom Projektu Velike Srbije?

Lila

Covjek je samo REKAO ISTINU a istina NE ODGOVARA ZLOCINCIMA jer oni zive sa LAZIMA PREVARAMA......

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Ne bi vi njih drzali, nego Aljo nije dozvoljavao

ka 2000 Srba držalo 400 000 *****a ........proboj, sjeti se da su cak vratili momke sa Trebevica kad su vam presjekli cestu Vraca - Pale... Odgovaralo mu da SA ostane sto duze u tom statusu grada mucenika, da moze i dalje da pljacka humanitarnu! Aljo zlotvor odmah poslije vas sa brda!

Ne pijem dok Paja vozi

Nije ubijeno u Sarajevu 1000 djece nego 1585 djece

Jadno

Od jadnika!!

/ Najnovije