Vučić: Rezolucija o Srebrenici ima četiri cilja. Washington, Berlin i London rade protiv Srbije

/ Komentari (44)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Ediiiio

***

Ma nije to, to

Baš mi se duša cepa za vaginoustim i njegovom Srbijom. Najbolji efekat za ne usvajanje rezolucije je da se osobno i javno spali pred zgradom UN-a. Tako će ući u istoriju, kao drugi čovek poslje Lazara Hrebeljanovića da je išao da pogine za Serbiju. Tako bi Serbi dobili sveto mesto za hodočašće u Nju Jorku, a opelo bi mu držati Vladika Porfirije i Vrhovni predstojatelj Ruske pravoslavne crkve Patrijah Moskovski Kiril (Vladimir Mihajlović Grundjajev). Oglasila bi se sva crkvena zvona na svim svetskim crkvama, a najače na Papinoj Bazilici Svetog Petra u Vatikanu. Bila bi to 3-ro mesečna svetska žalost.

To je to

***

Jazavac

***

***

***

Josip

Kakve veze ima Srbija sa genocidom u BiH? U Haagu je jasno receno da Srbija nije odgovorna i kriva, ali i da nije ucinila sve sto je u njenoj moci da sprijeci genocid. Ti si Vucicu porijeklom bosanac i razumijem ti tu krizu identiteta da ni sam ne znas sta si jer vodis jednu drzavu a za drugu ne znas da li je volis ili mrzis ili... jedno je sigurno, to sto radis kao predsjesnik druge drzave je anticivilizacijski cin i to potvrdjuje presudu u Haagu i cinjenice da nije Srbija ucinila sve sto je u njenoj moci da sprijeci genocid, jer i nakon 30 godina drzavni vrh negira genocid i uplice se duboko u unutrasnja pitanja druge drzave sto se moze smatrati i nastavkom agresije u vidu hibridnog rata. Samo cu reci, da Bog da vam mecka zaigrala na vratima. Kanite se vise Bosne, ostavi te se Bosne!

MOON

GOTOV JE

333

Ovaj uporan kao mazga da uvjeri cijeli svijet da je genocid osmisljen, ideoloski odredjen, koordiniran i izvrsen iz Beograda. Mislim, meni je to sasvim ok, samo mi cudno sto toliko insistira na tome, posto su se do sada, zahvaljujuci i SDA, izvukli od odgovornosti. Bolje bi mu bilo da suti i da i dalje kaci po Beogradu nazive ulica po Ratku Mladicu.

ICA

***

Vucko

***

Lonac

Pa ovaj covjek sve zna.Ali dzaba mu sve.Ne ide,pa ne ide,kako bi on zelio..

Milos

***

Milos

***

Dace Bog

***

Realno

***

Guest

Lijepe riječi su ukras!

Smrt ☦ISILu

Mir na Balkanu.

Lex Talionis

***

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

JEDINO RJESENjE

***

dosadnoooooo

Dosadan si vise!

JEDINO RJEŠENJE

***

333

***

Eh Vučiću

Vrijeme je za pravu, vrijeme je za ISTINU

Bosanac

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Čovjek koji zna

***

Sarajevo bih

***

Sarajevo bih

Moj kisobrandjija nisu tebe djaba pistavili tu gdje jesi,vole Ameri da im glabaju vaginousti i njegov Vepar iz laktasa,stas takva vam sudbina,dosta ste jada zadali,dosao red i na vas.Stoko genocidna raspadali se a nemogli umrijeti i vas dvojica i pampers vam dzeneral sa dr.dabicem.

Mozda si u pravu

***

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

***

***

miki

***

miki

ko ne glasa za UN Rezoluciju je ujedno i saučesnik u genocidu

Obavezno

***

Iva

Vidi ti koliko on ima prijatelja ! Kipar Indonezija Madjarska i još 2-3 države Čovjek krvari od borbe za Srbiju. Treba mu krv žensko da mu drži glavu kao u porazu na Kosovu.

Dajte ljudi POMAGAJTE

***

Hehehe

***

Hehehe

***

Derim

***

Derim

***

***

***

/ Najnovije