Vučić: Prijateljski razgovor sa predstavnikom hrvatskog naroda u BiH

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Pogledaj ove dvije hinje. To je, da ti se povrati. Fuj gadova podbuhli. Nezna se ko koga j..e!!!!!!

nasvasta

Fašisti nikad više Bošnjaka nećete uhvatiti nespremnog.

Gost

Jao osmijeha! Jel' ovo realno?

Kralj

Najvecu stvar koju je SDA stranka uradila je ta sto sad jasno prepoznajemo svoje dusmane

Habuhabuhabu

Na kom su jeziku prijateljski razgovarali S obzirom Da za Srbe hrvatski ne postoji?

Jah

Na kom su jeziku prijateljski razgovarali S obzirom Da za Srbe hrvatski ne postoji? ka Habuhabuhabu Pa na srpsko- hrvatskom, odnosno, bošnjačkom, kako ga sad muslimani zovu!

Jes

Vučić je pokazao svima da je najveći političar na ovim prostorima, i lider Balkana!

Da

Kamo sreće da je više ovako vrijednih i odgovornih političara ! Svima bi bilo bolje!

Habuhabuhabu

Na kom su jeziku prijateljski razgovarali S obzirom Da za Srbe hrvatski ne postoji? ka Habuhabuhabu Pa na srpsko- hrvatskom, odnosno, bošnjačkom, kako ga sad muslimani zovu! ka Jah<< Ne zovu ga bošnjački već bosanski kako se zvao i prije srpsko-hrvatskog, i opet se zove.

Guest

Nije predstavnik Hrvatskog naroda već samo HDZ a

Rus-mir

Rat je davno bio, većina današnjih građana ga nisu mogla ni upamtiti. Sad je mir i taj se mora strpljivo izgrađivati. Dr. Čović je katalizator po tom pitanju.Nije svađalica i galamdžija. Ustrajno uspostavlja odnose i gradi mir, kad bi svatko drugi već davno odustao. S tim da ne odustaje od svojih čvrstih stavova, po sisemu #kad brdo neće k Muhamedu, Muhamed ide k brdu".

@habuhabu

Hahaha, koji bosanski jezik?! Pa i vi ste muslimani, nastali '92. u Holidej Inu! O čemu ti , jadniče pričaš?! Istoriju si izgleda učio u mejtefu! Imena su vam na turskom jeziku i srpskom!

Habuhabuhabu

Hahaha, koji bosanski jezik?! Pa i vi ste muslimani, nastali '92. u Holidej Inu! O čemu ti , jadniče pričaš?! Istoriju si izgleda učio u mejtefu! Imena su vam na turskom jeziku i srpskom! ka @habuhabu Uči se na više svjetskih fakulteta nego i hrvatski i srpski zajedno. Na spavanje. Crtani je davno završio.

@habuhabu

Hahaha, baš se slatko ismijah! O dijasporo, glupa li si! Jel' to istorija islamskih fundamentalista sa univerziteta iz Maoče!?

Jah

Kamo sreće da i muslimani prihvate dobrosusjedske odnose, i da prestanu da mrze i pozivaju na rat! Ovom narodu je dosta lopovluka koji pozivanja na rat! Ratovati više niko neće! Bakir i Sejdo, ako hoće, nek uzmu oružje pa nek ratuju! Za te lopove neće niko više ratovati!

Guest

Samo jos malo dok vas pravi prijatelj BiH popisa. Gadno se varate da ce USA uraditi nesto sto ne vrijedi zamjerati se jednoj strani.

/ Najnovije