Vučić odgovorio Turković: Kakva je to bolest, sit sam tih šupljih priča

/ Komentari (29)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Sve to treba vratiti ili bacizi u smece na nasim dr da se ispituje da budu pokusni kunici a niko ih nece u svijetu pa nisu medicinari ludi da to smece prime zivi bili pa vidjeli da niko nece ni jednu primiti

Nbs

Sve to treba vratiti ili bacizi u smece na nasim dr da se ispituje da budu pokusni kunici a niko ih nece u svijetu pa nisu medicinari ludi da to smece prime zivi bili pa vidjeli da niko nece ni jednu primiti ka Koel imas li ti nekog drugog da komentarises u dzamiju bola nebio klanjaj i moli za oprostaj bjedo obrezana nazad u skolu nauciti pisati nije obrazovanje a pogotovo vjerski objekti bilo koje vrste

ru_serbia

Ја ти гарантујем да ће сви примити. А пре свега они који су као много против. Прво ће они трчати да приме. Немој да гледаш тако уско на ствари. Буди широк. Окрени се око себе, изађи вани, шетај се, загрли ближње, радуј се. Поздрав са Космета

Guest

Kakav humanitarac... kakav odvratan lik

Baki

Vucic superstar... to je AstraZeneca vakcina. Britanska, koja se proizvodi u Indiji. https://www.openaccessgovernment.org/vaccine-feud/102349/

pilot

iz talibanske sarajevske mahale mrznje prema svemu ne-muslimanskom ne prestaje. kako ste vi jadan narod okovan visevjekovnom mrznjom prema hriscanima koja je tinjala u vama jos od usranih Turaka. citav zivot provedoste mrzeci sami sebe tj svoje porijeklo. tesko da to moze da dopre do glupe bosanske glave. Alija vam je kriv za sve sto vas je snaslo, a ne Srbi i Hrvati.

Sudija

okovana visevjekovnom mrznjom sarajevska mahala je prokljucala na infomraciju da Vucic dolazi. isto vi tako mislite o svim Srbima i Hrvatima. jadni vi, provedoste zivot u mrznji. nije vam lako. raspad tzv BiH je neminovan. zbog lose Alijine taktike u Dejtonu, rezultat ostaje konacan: 49% BiH za Srbe - 4 kantona za muslimane.

vb

Najbolje sjedi na taj svoj avion i razguli put Tariguzije, da Bog da ti se srušio čim granicu preletiš!

vb

Koliko glup moraš biti da misliš da ti želi pomoći bilo kako čovjek koji se hvali svojim učešćem u ratu u jedinici Slavka Aleksića (a i to laže jbt..) ?????

Ho

Zasto bas u Sarajevo, zar mu pale nisu draze, a mogao je i do jevrejskog, onako da se prisjeti ratnih dana, kad je junacki pucao po gradu i civilima.

BiH

Zbog srbovanja po Bosni sa puškom u ruci i vožnj u autu na kojem je bila pričvrščena lobanja zaklanog Muslimana, EZ je odlučila da se obračuna sa Vučićem. Odlaganje obračuna su zasuge Putina, medžutim, Putin je toliko izgubio ugled na zapadu, da zapad smatra da bi mu uskoro sami Rusi mogli doči glave. U svakom slučaju EZ samtra da je Vučić zaslužio da ostatak života provede iza rešetaka. Dolazak Vučiča u Sarajevo sa vakcinom je recept iz Bečke kuhinje užasa. Valentin Inzko je predstavnik EZ i krtica svoje zemlje koja ima največe interese da ostane i dalje kadija na Balkanu. Osim toga ponižavanjem Dodika u Sarajevu, Vučič spašava vlastitu kožu kao i kožu Valentina Inzka koji je jedini krivac što niko u Evropi nema respekt prema žrtvama Genozida nad Muslimanima u BiH.

Eh

Vehabijo, ne trči po tu vakcinu?! Sve kao ne želi, a prvi će se nacrtati da je primi. Zatucana seljačino vrati se u svoju kasabu iz koje si pobjego u Sarajevo. Jadan je taj grad sa takvim zatucanim umobolnicima, a još gori portal koji podržava takve. Svi će otrčati po vakcinu!

Blago

Pa ta vakcina i nije za nju! Ona ima preko 65.godina. A i debela preferira Pakistansku, znamo svi! Zemlja koja ima takvu na čelu, ne treba veći neprijatelj!

Znamo

Koel iliti vb(vehabija), baš se angažovao da komentariše i pljuje i širi mržnju na ovim portalu. Sve mu objavljuju jer je njihov zaposlenik! Možete misliti kakva je to nacionalistička kampanja protiv Srba! Uz podršku amerike i stranaca, samo ne bi li se opet zaratilo!

Sasa

Mah... Sve je ovo suplja.

Nezaposleni Sarajlija

TURKOVIĆ OSTAVKA ODMAH KOMPLETNO MINISTARSTVO FUJ GADIMI SE NESPOSOBNA VLAST VUCIC OCITAO DIPLOMATSKU LEKCIJU NASIM NESPOSOBNIM POLITICARIMA

Paganijo

Istavite ovu svetu vodicu iz sarumanovih guzova za posta sa isusovetinom. Da vam bog ne zapne u grlu bre dok ga zderete.

Realnost

Da je ovo prava država, ova nepismena priprosta žena bi bila u najboljem slučaju na nekom šalteru. To je njen mentalni i intelektualni domet! Ovako, žena je štetočina par exelans!

vb

POGINO DA BOG DA ČIM U TAJ AVION UĐEŠ! AMIN!

Paganijo minusarska

Ne zaboravite kasicicu za svetu vodicu kad je Pavle ugrije medju guzovima.

vb

U ovaj grad u kojem je učestvovao u ubistvima 11541 ljudi među kojima je bilo 1601 dijete ovaj balkanski Lukašenko ne treba da dolazi, nikome on nije dobrodošao. Svoje vakcine neka nosi Dodiku i Cvijanovićki, nama ne trebaju. Koliko glup moraš biti da misliš da ti želi pomoći bilo kako čovjek koji se hvali svojim učešćem u ratu u jedinici Slavka Aleksića (a i to laže jbt..) ?????

Ljudi

Ima li kakav Sampolion koji zna desifrovati ove protohijeroglife?

kukac

>>TURKOVIĆ OSTAVKA ODMAH KOMPLETNO MINISTARSTVO FUJ GADIMI SE NESPOSOBNA VLAST VUCIC OCITAO DIPLOMATSKU LEKCIJU NASIM NESPOSOBNIM POLITICARIMA ka Nezaposleni Sarajlija<< Vakcina nije odobrena od strane EU.. I to je vazno da se kaze. Vucic nam je donio Indijsko smece za i reklamira se po Sarajevu.

vb

POGINO DA BOG DA ČIM U TAJ AVION UĐEŠ! AMIN!

22

Ovaj bolesnik sto pise velikim slovima, jedva ceka da se zarati, psuje djecu "u jetru"???!!! Kakav je to bjednik i nesretnik zivot mu se sveo na bolesne komentare na jednom najnizerazrednom portalu. Ubij se i olaksaj prvo sebi.

Republika Firaunija

NATO bombice na tariguzijske glavice

cccc

Na zastavi četri slova prava – Samo Selidba Srbina Spašava!

smrdljivi srbi

vlaška posla

011

zbog lose Alijine taktie na terenu i van njega, rezultat ostaje konacan 49% za Srbe : 4 kantona u FBiH za vas muslimane.

/ Najnovije