Vučić: Ne pada nam na pamet da vodimo ratove sa Bošnjacima

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

*** ko ovima vjeruje nece dugo zivit

N

Ko ce ti vjerovati vucko

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Ljiljan

Kako će ti pasti na pamet kada smo vas pomlatili sa vilama I grabljama a šta tek sada imamo ihahaaaa!!

Kija

Koja budala još tebi vjeruje teatralac lažov i veliko zlo bio i ostao

saibaba

Šta je s ovog **** lika ?

zlocin ili rat?

Nikada Srbija nije vodila rat protiv Bosnjaka! To sto je bilo, bio je ZLOCIN! A ti nisi ni ratovao protiv Bosnjaka, nego protiv Armije BiH u kojoj se stotine Srba borilo protiv tebe... I opet cemo!

Ne pada na pamet ni Bakiru

Ali na strahu i sijanju nesigurnosti kod svog naroda od drugačijeg se stvaraju izborni torovi. Kad bi do nečeg došlo prvi bi se ispalio sa užom i širom familijom

Miki

Lijepe riječi su ukras!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

***

Lijepe riječi su ukras!

AsAsova

***

AsAsova

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije