Vučić nakon sastanka sa Dodikom: Srbija neće prihvatiti primjenu Bonskih ovlasti

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Guest Ko je ovaj *** da on ne prihvata sankcije Dodiku i cojku Cvijanovic? On samo ima potpis na Dayton da nece napadati BiH u svakom smislu poduhvata i tacka. BiH je suverena drzava i nema sta da se mijesa. Imamo mi Visokog predstavnika gospodina Scmidta i to je njegovo pravo da odlucuje. A ti coro dalje ruke od BiH.

Ljuta Krajina sila nebeska

Vas i tebe niko ništa ne pita.

Bosanac

Coravi Zlocinac laje na Bosnu hoce zlocinac srpski svet dobices coro

Faktor

Je l se tako biva faktor mira i stabilnosti? Je l to ono sto si obec'o biracima? Je l to sigurna ruka. Hoces opet da ubijas? Pseto vlashko.

Pushi nam qurac i ti i on!

.

Pardon

Pseto Albansko, jer svi znamo da je cale kolega novinar, je l tako? Pozdrav za teta Andju ;)

Maktub

Ma kakve veze stoko prokleta? Kakve veze.? Sta si zajahao na Drzavu Bosnu i Hercegovinu djubre jedno? Sto je kidises na Srbe u Hrvatskoj, Pravoslavce u Bugarskoji Rumuniji? S njima mozes 'veze', sa RS NE MOZES, jer je to entitet, nije samostalna drzava. Treba ti milion papaka? Bujrum, eto ti ih, ali zemlju ne damo. Ne moze.

Tuner

Prizivate traktore. Nabavljajte ih trebat ce dodikovcim

Koel

Ova g*vna srpska dok se ne eliminisu nece biti mira ovdje

Nadimak

Genocidaši!

Inzinjer

Ma ja, nece, ...a inace Vucko zeli mir i na sve moguce nacine se naoruzava.

BBB

Nije vam to pijaca, debili ! Pa ako hoćeš , hoćeš. Ovo je odluka međunarodne zajednice što je isto kad ti dođe račun za struju pa reci da ne priznaješ taj račun !

Gulliverus

Jedna priča jučer VP Schmidtu, danas druga sa medvjedom! Nismo drugačije ni mogli očekivati, cidaška posla.

Zagreb

Smrt genocodnoj tvorevini tzv rs !!

HashimQ

I naravno eno danas naslova, zaista piše glupani da namjeravaju da ga otmu, da ga muče, u kontejneru, sa glasnu muziku i blještav svjetla. Baja ugrožen, do jaja. Treba primitivnom narodu baciti šuplju da je ovo atak na njega (koji samo malo podržava rusijicu majčicu i njene zločine, pljačku, ubistva i silovanja...) Koje budale, gigantskih razmjera!!

/ Najnovije