Vučić nakon dolaska vakcina u Sarajevo: Želim da spasimo pet, 10 ili 20 života

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vec

Time sto si prijetio da ces ubiti 100 za jednog a onda nisi imo muda to uradit ti si vec spasio stotine. Nisi trebo ni dolazit.

vb

Najbolje sjedi na taj svoj avion i razguli put Tariguzije, da Bog da ti se srušio čim granicu preletiš!

Sanja

Svaka čast našem predsedniku na ovakvo divnoj donaciji!

vb

Najbolje sjedi na taj svoj avion i razguli put Tariguzije, da Bog da ti se srušio čim granicu preletiš!

chim

POGINO DA BOG DA ČIM U TAJ AVION UĐEŠ! AMIN!

Ho

@sanja Ako ti nije mrsko, da mi ga malo poshipu, ok.

vb

>>@sanja Ako ti nije mrsko, da mi ga malo poshipu, ok. ka Ho<< I meni Sanjice, znam da voliš mačka pod šljemom......

Nisam@Robot

Mozemo mi sada svi skupa da Baljezgamo i pricamo o Vucicu i ovo i ono. Vucic je pomogao Debilsku Drzavu sa Debilskom vlascu koja je nasla za shodno da kometarise vakcine koje je Covijek strpao u avion i licno dovezao u BiH i to sve Dzaba, e pa ja mislim da mu se trebali onako Ljudski svi skupa Zahvaliti na donaciji i drzati usta zatvorena. Ministrica Turkovic vrijedja covjeka koji je donjeo u ovom trenutku Zlata vrijednu pomoc, da se spase zivoti Doktora koji su na sad prijeko potrebni, kao nesto vakcina nije odobrena, naravno da je odobrena, cista laz to svako moze da provjeri treba da se stidi i ona i onaj ko joj je prenjeo laznu informaciju po pitanju vakcine…Evropska agencija odobrila je vakcinu kompanije AstraZeneca jos 29.01.2021.!!

Milovan

Svaki zivot je vredan.

senad

Tri prosjaka na aerodromu...

/ Najnovije