Vučić nakon sastanka sa Dodikom: Nametnute odluke nikada nisu dobre

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hugo

Ama sjasite vise sa nase drzave, lopovi. Ovaj iz RS ide da se zali i trazi pomoc (kakvu pomoc?), ko dijete kad mu brat otme lizalo, a Vucic nakrivi glavu, zauzme stav Svete Paraskeve, i nabraja. Sagradio sebi spomenik ko faraon, a strane firme mu otpustaju hiljade radnika za koje im je on platio subvencije. Probleme treba rjesavati u kuci, a ne van nje.

Angela

Je bitna sta kaze to će vučić i da uradi a ti lagano mozes u 3lpm. Klosaru jedan bosanski.

Vrijeme

Je da bosanski srbi idu u Srbiju i tamo nastave svoje jadne živote. Onda će biti pravi srbi sad nisu jer su bosanci.

Nadimak

Mini Šengen = velika srbija

prd

vlaji se ponasaju ka da su izmislili cirilicu

Nadimak

Otpilio te Vucic Milorade hahahaha

Naravno...

...da nista sto se namece nije dobro. Ni Dayton nije dobar jer je nametnut. Jer su i entiteti nametnuti. I rs je nametnuta. Nametnula je Srbija agresijom na Bosnu. I ti, Vucicu, kad si dolazio na Trebevic. Ja na Avali nisam bio, a ni jedan vojnik Armije BiH. Imaj ovo na umu, Vucicu.

Rus-mir

Mini Šengen i građanska država: jedan čovjek-jedan glas. Ova ponuda se neće 2x ponavljat - uzmi ili ostavi. Šta kažeš? Ne može tako? Pa, majkumu, kako sad to...:)

Sds

DABOGDA TI BOG PLATIO ZA SVE STO SI IZREKAO...

Guest

Vičući prste k sebi,ostavi BiH na miru.Ima ona narodna "ko hoće veće izgubi iz vreće".

Bah

Nametnuti identiteti nisu nikad dobri.

Yyy

GOSP. VUCIC ZAR SU DOBRE I POZELJNE PRIJETNJE DODIKA

Ljuta Krajina sila nebeska

Nećemo Mini Šengen makar bili gladni... Nikada više sa vama... Da bogdo da vam dignemo zid na Drini.... Ne želimo vas uopšte. Ko želi da živi u BiH bujrum. A vi izmišljeni vozdra u Srem ili južnu Srbiju. Nosi vas đavo i vas i vaše jadikovanje.

/ Najnovije