Vučić danas u Sarajevu uručuje 5.000 vakcina Bosni i Hercegovini

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Hahaha kakav podmukli gad indijeske vakcine u experimentalnoj fazi neka ih bake sa sebijom primi i sa svojim pulenima i familijama taman ih ima da to potrose

Sad ga odvedite malo na Jevrejsko groblje da asocira uspomene!!

.

Ne u moje ime!

Za 26 godina Bošnjaci - konkretno SDA politika, nije bila u stanju detektovati nadarenu djecu, potom ih stipendirati, poslati na najprestižnije svijetske univerzitete s ciljem da ih vrate u zemlju kako bi se sa akumuliranim znanjem, iskustvom i konekcijama, uključili u politički život, da znanje, struka i kompetencija bude u prvom planu. Kako bi lobirali u svijetu, kako bi odbranila čisti obraz Bošnjački koji ga Srbija i Hrvatska pokušavaju hibridnim ratom ukaljati. Nažalost, primitivna politika ega, masnih kockastih tajkunskih glava, ličnih interesa, nepotizam.. dovela nas je na najnižu tačku poniženja da nam agresor, koji je načinio GENOCID nad Bošnjačkim narodom, koji je da se podsjetimo transkripata imao u planu biološki nestanak Bošnjaka, danas dostavlja nekoliko cijepiva i da se smješka našoj nespobnosti?! Ne u moje ime!!! Ja imam dostojanstvo!

He

Ne zna Vučić da su muslimani bespovratno zatrovani mržnjom prema Srbima! Valjda je to negiranje svog porijekla. Psihijatri bi to stručno mogli da objasne.

0000

Ovaj vb(vehabija), iliti koel, sirotan se upro da piše protiv Srba, ali, bogami, ništa mu to ne vrijedi. Bošnjaci nemaju vakcine i dobijaju od Srbije i Vučića nešto što je danas najvrednije na svijetu. Jesi li ti moj vehabijo, vidio to. Karma, šta li je! Da vam Srbi živote spašavaju, šta si ti dočeko, moj ti!

Axa

OVAJ ČOVJEK u Sarajevu nije dobrodošao. Tako će biti dok je god ovih skoro dva miliona ljudi svih konfesija i rasa čiju su djecu pobili vojnici iste ideologije koju propagira i on. Ko to ne može razumjeti, s njim svakako ne vrijedi raspravljati riječima.

vb

NAMA SARAJLIJAMA OD SRBIJE I OD OVOG DEGENERIKA NE TREBA NIŠTA NIKAD U ŽIVOTU, PA NI TE USRANE VAKCINE! IDITE ODAKLE DOLAZITE, DRINA JE GRANICA, ZA SVA VREMENA! I NE DOLAZITE VIŠE NIKAD U BOSNU, IZ NJE SE SAMO MOŽETE U SANDUCIMA VRATITI STOKO KOLJAČKA!

Bake ba

Ovi nasi politicari pravi cigani,samo prose po komsiluku.

/ Najnovije