Vrhbosanska nadbiskupija: Danko koji je prešao na islam nije bratić kardinala Puljića

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mirko S. Kojotovski

Ispravite u naslovu Vrhbosanska a ne vr. Svako ima slobodu vjeroispovjesti pa i ovakve vijesti nije potrebno prikazivati kao nešto spektakularno. Ima dosta i pravoslavaca koji su prešli na Islam i obratno kao i muslimana koji su prešli na katoličanstvo ili pravoslavlje. Ima i ateista (njih najviše) koji su se okrenuli vjeri. Kako god Bog je jedan za sve.

...Rasko.....

Ispravite u naslovu Vrhbosanska a ne vr. Svako ima slobodu vjeroispovjesti pa i ovakve vijesti nije potrebno prikazivati kao nešto spektakularno. Ima dosta i pravoslavaca koji su prešli na Islam i obratno kao i muslimana koji su prešli na katoličanstvo ili pravoslavlje. Ima i ateista (njih najviše) koji su se okrenuli vjeri. Kako god Bog je jedan za sve. ka Mirko S. Kojotovski tako je,jedan Bog,jedna ljudska vjera,jedna ljudska rasa.sloboda je naj bitnija.neka zivi ksko ko zeli.

Latko zBrode

Ef. Cikotić izjavio da je Emir bratić Vinka Puljića, iz nadbiskipije demantuju. Znači 1:1. Zbog istine redakcija je dužna poslati novinara a ne "novinara" kod gos. Emira da se utvrdi istina jer je očigledno da ovdje neko masla.

On

Ovaj cikotic ko i brat mu samo po hrvatima,mora da u mladosti nisu znali plivat.

Kad ce sabina zvaljka prevest?

kad je kogla zednog preko vode, moze ga vala i islam

Habuhabuhabu

Ne može se promijeniti vjera. Ili vjeruješ ili ne vjeruješ. Ko uči Kur'an to zna. Nigdje ne piše da se od jednog vjernika može napraviti drugi. Peru vam mozgove.

Jbg

Halali nam Vinko bgt.

/ Najnovije