Vranješ: Nisam uručio protestnu notu Srbiji, Konaković nema pravo da kreira vanjsku politiku BiH

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

5d6du

srbčurde opančarske se ponašaju onako kako niima odgovara

666

I onda se pitaju zašto su od njih pobjegli Slovenci, Hrvati, Bosanci, Makedonci, Albanci i na kraju drugo oko iz glave, Crnogorci. Pa jbte upitate li se zašto niko sa vama neće da živi. Rusima ste dobri - dok ste dobri... A onda će vas i oni odhebati jer ste takva pogan.

Sarajlija

***

Koel

***

ACA

****

Guest

Nisi uručio jednostavno zato što si i ti chetnik kao i oni u bg!

Gost

Amabasador nije to sto jeste da misli ko donosi spoljnu politiku vec da je izvrsava po nalogu Ministra vanjskih poslova. Sad si ispunio uslove za opomenu pred otkaz, bez obzira ko ti drzi leđa. Treba samo primijeniti zakon. Pametnjakoviću!

Habuhabuhabu

I ovaj nam se javio da znamo da radi tuđi posao. Sve plitki mozgovi u foteljama. Ne znaju ni šta pričaju.

***

***

Haha

Ne valja ovo ništa. Vidi se da nije dogovoreno u džamiji

Bobcat

Pisi konak novo pismo, ni staro procitali nismo.

Haha

***

Obucar Zike

***

***

***

Gepo

***

@011

Halo majmune nije to tema teksta.

ST. SAVO

***

Rezultat ostaje nepromjenjen

49% - 23%

***

***

Yoda

Kaže meni 2005 godine (na nekom omladinskom seminaru u BL), 2007 RS je samostalna, a 2008 godine je autonomna teritorijalna jedinica u okviru Srbije. I to ti je tako, 100%... Sada je 2024 godina....

***

***

Rus

***

Ambasador misli

Amabasador nije to sto jeste da misli ko donosi spoljnu politiku vec da je izvrsava po nalogu Ministra vanjskih poslova. Sad si ispunio uslove za opomenu pred otkaz, bez obzira ko ti drzi leđa. Treba samo primijeniti zakon. Pametnjakoviću! ka Gost I odlično radi svoj posao. Otkaz mu može dati onaj ko ga je imenovao ,a to je gospođa Cvijanović jer on dolazi iz reda srpskog naroda. Od otkaza,opomena i sličnih gluposti koje si spomenuo nema ništa.

/ Najnovije