Vranić: KCUS mora prestati biti zatvorena tvrđava

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dr Arslanagic

Z L O živi na Poljinama. Porodica Čaušesku je najveći krivac za 90% smrti u Sarajevu, od 1992 godine.

Musk

Sereš i ti! Kakvi crni pravni okviri?? Da bi se u državu vratila vladavina prava treba tužilaštvo da radi!! Svi znamo kako rade odnosno ne rade! Niko u ovoj državi nema muda da pokrene nešto u pravom smjeru!

NN

I dalje nista od Fortinih vakcina jer kako su te Vranicu ucili bolje sprijeciti nego lijecit. Pare koje je Forto po svom kazivanju izdvojio za vakcine ko zna na cijem su racunu zavrsile !

Re Dr Arslanagic

I Konakovic sa Dalidom zivi na poljinama !

YY

Nemojte zarazene slati na KCUS . Lijecite ih u Opstoj bolnici i rjesen problem !

BiH

Pa naravno, KS i FBiH su vlasnici UKSA. Sve u skladu sa zakonom. Nema tu neko hoce, neko nece, neko dopusta, neko ne dopusta! Vlada KS ima puno pravo da udje u bilo koju svoju instituciju i mijenja sve ukoliko nesto ne stima. Nema tu nejasnoca.

/ Najnovije