Vranić otkrio: Bilo je propusta u Zetri, vakcinisana šira porodica jedne zaposlenice

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

qqq

Samo jedne? Hahahaha...

Trto

Sutra bi izvadili zdravom čovjeku bubreg kada bi im zatrebalo za širu porodicu. Kako ponovo imati povjerenja .

nasvasta

Sve je do Asima ,da se Asima ošamarilo drukćije bi bilo ,zbog Asima će mo moralno tonuti sve dublje i dublje.

Glas Naroda

Sve je do Asima ,da se Asima ošamarilo drukćije bi bilo ,zbog Asima će mo moralno tonuti sve dublje i dublje. ka nasvasta Svi smo mi Asim samo što se svi ne vidimo.

Gost

Zaista svi smo mi Asim. To je metodologija na koju smo naucili i uz koju smo vec decenijama odrastali. Samo pozivanjem na odgovornost i kaznama se mozemo izlijeciti. To je sistem koji je Slovenija koristila da se izlijeci.

jadno

sad je bar jasno, kakve bosnje, takva i drzava, dobro je cvaka milanovic rekao, prvo sapun pa parfem

SamoKažem

E eto novinarka Ruždić je lagala! Ipak mislim da ti lažeš!

Mex

A narkomana što se bodu pa sta je ovo i ovi stari se pucaju ??

Ja cuda, aaaaa

Ovako je bilo jos u Srboslaviji. Nemojmo se ludi svi smo odgojeni na stelama.

Neko

Nije mi jasno da neko očekuje korektan pravedan pristup u “državi” gdje je sve korumpirano i gdje ti treba mito i da se rodiš i da umreš

/ Najnovije