Haris Vranić o vakcinaciji djece u Kantonu Sarajevo

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Leone

I komšije! I isključiti im internet svima!

Psihjijatrija NG

I cuke i mace ako imaju! I njima internet isključit!

Ado

Jeli vidis kako djeca lose prolaze u Americi sa vakcinom? Jesi ti normalan?!

Zong

A prvo im ukinut internet da ne gledaju Semira Osmanagića i Nestorovića nego samo Biljanu Srbljanović!

zizi

vakcinisi svoju retardu jedan!

Antitijela

treba ubijat na ulici svakog ko nema maske

13325u1

Škole idu kao da korone nema da bi neko u CV stavio da je normalizirao nastavu u pandemiji a problem nevakcinisani roditelji. Enigma: kako, da je roditelj vakcinisan ne bi dijete zavrsilo u bolnici?! Ovi baš vrijeđaju inteligenciju... Nisam za online opciju al je problem što su mjere u školama nikakve. Nisam ni protiv vakcina ali je nonsens ovo što ministar priča. Sramota. Uzmeš vlast. Hoćeš beneficije, nećeš odgovornost.

13325u2

>>Škole idu kao da korone nema da bi neko u CV stavio da je normalizirao nastavu u pandemiji a problem nevakcinisani roditelji. Enigma: kako, da je roditelj vakcinisan ne bi dijete zavrsilo u bolnici?! Ovi baš vrijeđaju inteligenciju... Nisam za online opciju al je problem što su mjere u školama nikakve. Nisam ni protiv vakcina ali je nonsens ovo što ministar priča. Sramota. Uzmeš vlast. Hoćeš beneficije, nećeš odgovornost. ka 13325u1<< Школе иду као да короне нема да би неко у ЦВ ставио да је нормализирао наставу у пандемији а проблем невакцинисани родитељи. Енигма: како, да је родитељ вакцинисан не би дијете заврсило у болници?! Ови баш вријеђају интелигенцију... Нисам за онлине опцију ал је проблем што су мјере у школама никакве. Нисам ни против вакцина али је нонсенс ово што министар прича. Срамота. Узмеш власт. Хоћеш бенефиције, нећеш одговорност.

13325u3

>>Škole idu kao da korone nema da bi neko u CV stavio da je normalizirao nastavu u pandemiji a problem nevakcinisani roditelji. Enigma: kako, da je roditelj vakcinisan ne bi dijete zavrsilo u bolnici?! Ovi baš vrijeđaju inteligenciju... Nisam za online opciju al je problem što su mjere u školama nikakve. Nisam ni protiv vakcina ali je nonsens ovo što ministar priča. Sramota. Uzmeš vlast. Hoćeš beneficije, nećeš odgovornost. ka 13325u1<< - Šelok udi oak ad enorok amen ad ib oken u VC oivats ad ej oarizilamron uvatsan u ijimednap a melborp inasinickaven ijletidor. Amgine: okak, ad ej jletidor nasinickav en ib etejid olisrvaz u icinlob?! Ivo abš ejirvđuja ujicnegiletni... Masin az enilno ujicpo la ej melborp šot us erejm u šamalok evkakin. Masin in vitorp anickav ila ej snesnon ovo šot ratsinim irpča. Atomars. Emzuš tsalv. Ohćeš ejicifeneb, enćeš tsonrovogdo.

13325u4

>>Škole idu kao da korone nema da bi neko u CV stavio da je normalizirao nastavu u pandemiji a problem nevakcinisani roditelji. Enigma: kako, da je roditelj vakcinisan ne bi dijete zavrsilo u bolnici?! Ovi baš vrijeđaju inteligenciju... Nisam za online opciju al je problem što su mjere u školama nikakve. Nisam ni protiv vakcina ali je nonsens ovo što ministar priča. Sramota. Uzmeš vlast. Hoćeš beneficije, nećeš odgovornost. ka 13325u1<< - .тсонровогдо шећен ,ејицифенеб шећоХ .тсалв шемзУ .атомарС .ачирп ратсиним отш ово снеснон еј ила аницкав виторп ин масиН .евкакин амалокш у ерејм ус отш мелборп еј ла ујицпо енилно аз масиН ...ујицнегилетни ујађејирв шаб ивО !?ицинлоб у олисрваз етејид иб ен насиницкав љетидор еј ад ,окак :амгинЕ .иљетидор инасиницкавен мелборп а ијимеднап у уватсан оаризиламрон еј ад оиватс ВЦ у окен иб ад амен енорок ад оак уди елокШ

Buba

Ostavite djecu na miru. U njih nam ne dirajte. A ako ima neki glupi roditelj koji zeli naštetiti svome djetetu, neka to učini. Ali ne smijete nikas uvesti obavezno i prisilno vakcinisanje. Vi ste sotonske sluge, i odlazite u pakao gdje vam je mjesto.

Epidemiolog

Biće ovdje krvi izgleda. mozes ti odobrit vakcinu za djecu ali budes li isao dalje sta mislis na sta je spreman roditelj kojem uprapastis dijete ili ga ubijes ?

KLOSA

POKUSAJ TE TRAZITE DA PRIJE VREMENA ODETE NA AHIRET ITO U TESKIM I BOLNIM MUKAMA

Sarajka

***

/ Najnovije