Vozači u Sarajevu konačno mogu biti sretni: Cijene goriva su niže

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hifa je najsretniji!

Ma ja bas smo sretni. Nije 4 km neg je 3 ,11. Sreci nema kraja!

Polu istina

Najniza cijena dizela u Sarajevu je 3.01. tako da ovaj clanak je lazan i prinz screen nine tacan. Toliko o objektivnosti ovog portala u zadnje vrijeme dosta ne tacnih i polu informacija. A mozda im je hifa platila reklamu.

k

Cijene porasle za marku i kusur, pale za pet pfeninga. Haj'mo slavit'.

Kakvi ste vi idioti

5 feninga? Pola marke za 10 l?

SA

Sta bulaznite?! Bolje nemati prilog, nego napisati glupost. :(

Gogo

Do kada ce nepismeni novinari imati "licencu" za rad i nama plasirati svoje glupe informacije: "pojeftinile cijene benzina"...."najskuplja cijena benzina"...majko moja mila, ovakav nam je i prosvjetni kadar koji su ovakve seljacine odgojili....

Adi

Cjena ne pada iako je barel nafte kakav je bio prije agresije na Ukrainu jer država(BiH) uzima najveći procenat sebi. Kad kažem država mislim na političare i ogromnu nezasitnu administraciju kojoj nikad dosta.

Adi

Isti vrag, besposlicari se vozikaju povazdan kao da na vodu idu auti

BiH

Gorivo nije skupo to se vidi na ulicama, spice po cijeli dan, auto do auta, voza svak ziv, radi za 500km, al hoce da je gospodin, pa s autom na posao, a uvijek kukanje nema se, skupo, nema posla, a svaka kuca i stan po dva auta i vise, dosta vise suplje.

Nitkopametan

Silno pojeftinila nafta, sad smo konacno na konju....... Bravo mi.hahahaha,koji jad.

/ Najnovije