Vozači u Banjoj Luci opet vozili u kontra smjeru kružnog toka: "Zašto ovo rade?"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dosli divlji i otjerali pitome

Vecina nisu ni imali obuku kako treba i nemaju validnu vozacku sozvolu. Oni su potencijalne ubice na 2-4 tocka, jer ce zbog neznanjau biti nekog ko zna voziti na kruznom toku. Dosli divlji i otjerali pitome.

Ako je ovo kruzni tok

Onda sam ja Optimus Prime

321

Ko se snadje u ovom "kruznom toku" dobije medalju

Prestanite se drogati

E ovo se zove kad jednostavno iskompliluju. Pa zar je moguće da ljudi od jednostavnog kruga naprave ovo i tako 70% uspore saobracaj.

zasto nadimak

imate li evidenciju koliko je kupljenih vozackih dozvola?

Ask

U pm pa mi i ne znamo sta je krizni tok, ovo je samo komplikovana raskrsnica.

U SA je bolje.

Malo pogazi koju djevojku, sha ima veze?

Ee ti nam kazi

U pm pa mi i ne znamo sta je krizni tok, ovo je samo komplikovana raskrsnica. ka Ask Raskrsnica koja je dio kruznog toka i koja je iskomplikovana bez potrebe,znaci ulazne i izlazne trake u i iz kruznog toka napravile bespotrebno komplikovan kruzni tok .i ovo je kao nekome dobro i normalno

Ask

Raskrsnica koja je dio kruznog toka i koja je iskomplikovana bez potrebe,znaci ulazne i izlazne trake u i iz kruznog toka napravile bespotrebno komplikovan kruzni tok .i ovo je kao nekome dobro i normalno ka Ee ti nam kazi komentarisem sta je na slici, a ti ako na slici vidis krizni tok , onda me ne iznenađuje nista.

Bergkamp

Ovo uopste nije kruzni tok

/ Najnovije