Voz Sarajevo - Visoko počinje saobraćati od 18. maja

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Objektivan i nepristran

Kakav napredak! Jos malo i doc ce BiH na nivo koji je imala prije 30 godina u SFRJ. Super, puna podrska!

Kakav uspjeh

Pa kako vas nije stid da se ovim hvalite..

neko

Bravo Šteta, bravo trojka, a samo ostaje žal za vremenom u kojem je vladala SDA i koliko nam je unazadila. Nikad više SDA neće vladati u Sarajevu i kantonu i ako Bog da, ubrzo niti u FBiH i BiH

BOZE SACUVAJ

Cega se pametan stidi, budala se ponosi. 1986 god. krenuli moji roditelji i ja u Poljsku. I tako vozom do Beograda, pa u voz iz Sofije do Varsave. 'Sto' puta zimi sluzbeno u Ljubljanu - drito. Naravno i u Zagreb. Takodje boz bio Sarajevo - Budimpesta. I vec godinama se pitam koliko ta kamionska mafija placa da se roba ne bi prevozila vozom kad je jeftinije.? I dokle tako

Enko

Dok ne uklonimo bagru koja je na vlasti,nećemo imati normalan željeznički saobračaj.

Kondukter

Država se odrekla US kantona pa izgleda i željeznice FBIH. Sramno je da ne radi linija do Bihaća. Nema ni jedne normalne linije. Željeznice FBIH sve više liče na GRAS i po linijama i po dugovima.

SRAM VAS BILO

Kako smo jadna zemlje. Mislim da je i RUANDA 10 PUTA RAZVIJENIJA. PA MI SLAVIMO LINIJU VOZA OD 15 MIN. JADNO I BIJEDNO. SRAMOTNO DA VAM JE OVO VIJEST. PA OVO JE TREBALO BITI PRIJE 15 GODINA, A DANAS DA IAMO LINIJU RECIMO MAKAR BEČ, BUDIMPEŠTA, ATINA.

MA SRAM VAS BILO, NE LAŽITE

Bravo Šteta, bravo trojka, a samo ostaje žal za vremenom u kojem je vladala SDA i koliko nam je unazadila. Nikad više SDA neće vladati u Sarajevu i kantonu i ako Bog da, ubrzo niti u FBiH i BiH ka neko IZVINJAVAM SE SDP JE POBIJEDILA NA CIJELE ČETIRI GODINE I NIŠTA NIJE URADILA, SAMO JE POVUKLA LOŠE STANJE POSLIJE SDA NA JOŠ LOŠIJE. DAKLE IMALI STE 4 GODINE KAD SMO SVI GLASALI ZA VAS I DALI VAM VJETAR U LEĐA, VI NISTE RAZMIŠLJALI O ŽELJEZNICI, VODOVODU, STRATEGIJAMA..., SAMO O PODJELI FOTELJA I TENDERIMA.

/ Najnovije