Voz Sarajevo-Ploče ponovo u funkciji, poznat datum polaska

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Željo

Nešto sa ovim cijenama nije u redu. Ako je puna cijena povratne karte 41.4 a povlastica -30% onda bi cijena povlaštene studentske penzionerske povratne karte trebala biti 28.98 a ne 37.2 . Provjerite vi to a nemojte samo prepisivati.

Željo

Šteta je da vlak ne vozi svakodnevno a ne samo tri dana od sedam.

Habuhabuhabu

Nema dovoljno vozova. Jedna je putnica neki dan prestajala Sarajevo Mostar. Došla žena iz Japana da bi u Bosni stajala u vozu. Niti je vidjela ni kanjona, ni planina. Grozno.

Ljiljan:

***

.

21. stoljeće. Pokreće se linija Sarajevo (BiH) - Ploče (HR). Udaljenost ca. 180 km. Trajanje sljedeća 3 mjeseca. WTF?

adi

***

Boba

Prošle godine falio mi je voz iz Ploča za Sarajevo u septembru ! Zašto opet nema ovaj voz u septembru?

adi

***

666

***

Ma dobro je bit sinski povezan.

Samo ima jedan problem. Kad vlak stigne u Ploce, to je bilo to. Dalje nema.... Dakle slijedi presjedanje u buseve. Eh, pa to smo imali jos prije 40 godina, i sam sam isao tako kad sam bio student.... Dobro bi bilo da ima vlak iz Sarajeva za Dubrovnik (ups, to su komunisti ukinuli), za Split (zasto nema za Split?), za Rijeku, taj mozda i ima, ima li??? Ima tu propust i sa strane RH, a ima i sa strane BiH. Ni jedna nemaju dovoljno izgradjene zeljeznice.

/ Najnovije