Von der Leyen: Put kojim trenutno ide RS može samo voditi u izolaciju

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lucy

Izolazija je super, bjezite od EU sto dalje mozete. Bice vam katastrofe, sve ce poskupiti, i imacete pravila i regulacija kojih se morate pridrzavati a potpuno su ne potrebne, nema vise slamcica za piti, sijelice samo skupe nema vise normalnih, nema plasticnih tanjira i jos hiljade takvih zakona. I radit cete u koroni ono sto vam Brusel kaze. Ne bjezi Engleska dzaba iz EU, a Italija, Portugal i Spanija bi isti momenat, samo da mogu.

Nima

Upravo tako, slažem se sa Lucy. Bićemo zatvoreni u Bosni kao u nekom kavezu i služiti evropi kako im treba. Pitajte hrvate, jauču i dan i noć kakvu su glupost napravili. Pogledajte emisiju evropskog parlamenta, tamo hrvatski predstavnici nemaju pravo glasa ni sekunde. A uplaćuju u evropsku zajednicu. Bolje je Bosni da ćuti i sjedi gdje je.

Blabla

Gospodjo zao mi je ali pod vasim vodstvom umire EU.

/ Najnovije