Vojnik iz BiH napravio skandal u Austriji: Odbio se rukovati sa ministricom odbrane

/ Komentari (31)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sramotno

Bože sačuvaj, kao da je u Avganistanu. Živjeti u Austriji ali ipak biti toliko primitivan i ne poštovati običaje i kulturu zemlje koja te prihvatila, to ne mogu shvatiti. Uvrijedio je ženu koja mu je nadređena. Jado jadni.

🔥🔥🔥🔥

Bože sačuvaj, kao da je u Avganistanu. Živjeti u Austriji ali ipak biti toliko primitivan i ne poštovati običaje i kulturu zemlje koja te prihvatila, to ne mogu shvatiti. Uvrijedio je ženu koja mu je nadređena. Jado jadni. ka Sramotno Fanatik

malosutra75

Budala provehabijske orjentacije

Derim

Cuj kandidat za casnika. Sa ovako necasnim potezom , on moze biti kandidat samo za ka rinu.

Ja1

Haridžija

OficirSchitSchmidtRadikališe

To su oni uticaji vehabija, Pezića i inih mislilaca filozofa koji su od vjere napravili serijal primitivnih tvrdnji i dogmi koje uopšte nemaju osnove al eto ima ovakvih budala koje se na to hvataju i to sve više, on bi kod ove Hote odmah ministar postao.

Ma izbacit

Iz Austrije

OficirSchitSchmidtRadikališe

To su oni uticaji vehabija, Pezića i inih mislilaca filozofa koji su od vjere napravili serijal primitivnih tvrdnji i dogmi koje uopšte nemaju osnove al eto ima ovakvih budala koje se na to hvataju i to sve više, on bi kod ove Hote odmah ministar postao.

U i VeHbiAJ

To su oni uticaji vehabija, Pezića i inih mislilaca filozofa koji su od vjere napravili serijal primitivnih tvrdnji i dogmi koje uopšte nemaju osnove al eto ima ovakvih budala koje se na to hvataju i to sve više, on bi kod ove Hote odmah ministar postao. ka OficirSchitSchmidtRadikališe Razlika u zastitnom znaku. Zasto napadate islam po mjeri liberalnog zapada?

Alahu EKBER

Nema sa necistim rukovanja

Zamisli

Intervencija u poplavama, vojnik na čamcu, žena u vodi pruža ruku, a on kaže "izvini, ali ...".

Jah

Koji primitivizam. Ajmo red nevoljnog ali neophodnih ogradjivanja od ovog "izolovanog" slucaja. Kako u nas samo neki izolovani koji su kao i njihovi obicaji popadali s neba.

Pa dokle će mo dopustiti

Da nas ovi pogani psi svugdje sramote genocidnu i zločinačku im djecu *****o

asdfass

J. ga onaj ko ga je poslao u Austriju, umjesto nekog čestitog djeteta, koje bi osvjetlalo obraz Bosne a nije dobilo priliku zbog šteljenja zatucanom vehabiji.

Josko

Nema sa necistim rukovanja ka Alahu EKBER jel ti ga jutros odza pristavio?

OficirSchitSchmidtRadikališe

Razlika u zastitnom znaku. Zasto napadate islam po mjeri liberalnog zapada? ka U i VeHbiAJ Nije napad na Islam nego na ove koji ga namjerno nakaradno tumače pa ga time predstavljaju na najgori mogući način. A i s druge strane ko je uopšte takvog lika sa takvim stavovima i primio na vojnu akademiju. Nekakav budući oficir treba da ima i neke moralne karakteristike a ne naopake, vjerske rigidne ili ultraortodoksne, fundamentalističke, ekstremno isključive stavove. To može možda u AfD ili FPO-u ali u normalnom sistemu ne.

tuner

pravi hdz pravopis novinaru

Guest

Joooj sto volim katolicke qicke al mi ni srpske nisu tako mrske 🔊🔊🎶🎶🎵🎻🎺🎹

Sarajlija

Od bosanske stoke nikad nista dobro, usta mu se naserem

Srbija

Sta ocekivati od jedbnog muslimana?! Jednostavno moramo shvatiti da je kod njih u Africi to normalno ponasanje...da li brukaju Hriscane , pa ne zato sto svi znaju da su oni jedna stoka ...Muslimane nazad u Afriku

Zvaljo

Ja sam napisao sve ove komentare iznad, nalazim se u ludnici pa dosadno

Nije

to izolovavni slucaj, takvih primitivaca u Bosni kolko hos

Fidan Fidani

nije šala fes... nije u modi ali ga sanjaju muje, pa europi samo gledaju kako da ga haknu... nagon je to, azijatski

HashimQ

Sta ocekivati od jedbnog muslimana?! Jednostavno moramo shvatiti da je kod njih u Africi to normalno ponasanje...da li brukaju Hriscane , pa ne zato sto svi znaju da su oni jedna stoka ...Muslimane nazad u Afriku ka Srbija Hajde ti sine u svoj svinjac pa rokči do mile volje evo te onaj ko te je geografiju učio. Qifsha nonnen.

Gilgameš

Razlika u zastitnom znaku. Zasto napadate islam po mjeri liberalnog zapada? ka U i VeHbiAJ pa... netko nekoga mora napadati, da bi se odbranio... a dođoste onomad do beča, al' vas srbi a malo i hrvati spriječiše da okupirate evropu zaustaviše u bitnome... no, vi se nekako ipak ubaciste u europu preko španije... pa vam se ne vraća u postojbinu saudiju, na adresu porijekla?!

Haha

Još jedna epizoda iz ciklusa “Nema mira i suživota”. Tu se još samo budala može čuditi.

REALAN

ZNAK DASMO SVI NESTO HTJELI I SADA HOCEMO DASMO SVI KRIVI ZA RAT VELIKA HEVATSKA VELIKA SRBIJA ISLAMSKA DRZAVA ETO TO JE TO

REALAN

STA RECI PAMETNOM DOSTA

Error

Ja sto volim demokratiju i slobodu ovu eUropsku posebno Sta je problem??? Sto covjek vjeruje u nesto a ministrica zatucana pa joj je tolerancija strana Svako ima pravo da vjeruje i da se ponasa u skladu sa svojim vjerovanjem sve dok ne ugrozava zivot drugog covjeka Cime je on ugrozio ministricu ??? Jel je pljunuo, opalio samar ,opsovao sta i sl. Mediji naravno to sve izopace pa ce biti da cekamo onog cionistickog zlotvora da nas spasi od svako ga dragog i od nas samih ma mrs vise stoko glupava prepotentna zatucana izopacena kupljena

Istina

Intervencija u poplavama, vojnik na čamcu, žena u vodi pruža ruku, a on kaže "izvini, ali ...". ka Zamisli Kakvo glupo poredjenje, spasiti nekome zivot je druga prica... Naucite propise islama pa onda komentarisite, i uvijek ima situacija koji su izizeci

Krsta

Afrikanerima nije mesto u Evropi

/ Najnovije