Vojin Mijatović se javio sa sjednice Vlade FBiH: 'Idemo raditi, živjela Bosna i Hercegovina'

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kkk

Dobro ti radis Ali za Dodika

Mare

Bosna pripada Srbiji...tako cete ostvariti puna prava...svi Bosnjaci u jednoj drzavi!!

Koel

Ubaceni cetalj u federacijj da razjebu finansijski sektor ovim oktroisanim ne treba placati porez ni marku

Skehidon

Hik živjela. Čestitam postali ste majka.

ANTE

IDI U BANJA LUKU IZDAJNICE! STA RADIS U FED.?????

Ubkzitbjz

Ubaceni cetalj u federacijj da razjebu finansijski sektor ovim oktroisanim ne treba placati porez ni marku ka Koel hajti u avganistan hababu,tebi je dole mjesto.

Mirsad

***

Guest

Hajmo zajedno, ljudi! Ne dopustiti da budu slabiji od prethodnika. Ovo je prilika za zdraviju klimu u društvu. Dosta defetizma! Živjela BIH!

Volim sda

***

Vojine

***

plačem sav nesretan!

ovaj srbijobosanac više bre nema vremena za one lepe i nenasmešene selfije, a to grozno, javnost pati!!! hoćemo selfije, bre more!

Hahha

Bosna pripada Srbiji...tako cete ostvariti puna prava...svi Bosnjaci u jednoj drzavi!! ka Mare Srbi si najpoganiji ljudi nikad Bosna nece pripadat Srbiji....jedino Srbi Bosancimae sad da li citavi ili ne to je pitanje 😊

/ Najnovije