Vojin Mijatović: Zastava BiH će slobodu donijeti svima

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

SDA=SDP

Zeleno-crvena koalicija je kraj BiH

Guest

Guest Bolje bi bilo pod zastavom tri kera-lopova sahraniti mogu i oni pod sljivu. Svaka cast mladi gospidine takvima treba ovu nasu lijepu drzavu dati da sa njom upravljaju vidi se da je volite.

JA1

Naslušali smo se mi odavno krupnih riječi ali nigdje ne vidjesmo krupna djela. Još jedan ublehaš koji ništa drugo i ne zna da radi. ka dP Ocjenjujes djela onih koji su na vlasti a ne onih koji nisu. Ovi koji nisu mogu jedino da pričaju dok ih se ti i drugi ne smiluje postaviti na vlast a onda njih ocjenjujes.

dP

ka JA1<< "Država za čovjeka". Bio dao glas i nikada više. A i ko bi glasao za stranku pisaca pisama, demagoga i ublehaša. Kada se stranka rasčisti od takvih, možda im i dam glas.

Guest

a

Guest

malo je u nasoj drzavi ljudi kao sto je G-din Vujin....neka mu dragi Allah da puno zdravlja, srece i ljubavi u zivotu...i od sveg srca mu zelim puno hrabrosti i sabura da izdrzi u svojoj borbi za bolje sutra i nama svim normalnim ljudima u nasoj prelijepoj zemlji...

Porfiricus Geneticus

Ne znam da li je bolje biti poslušnik da te ne bi napadali ili da si s mozgom i imaš svoje mišljenje pa neka i budeš napadan? Bolje je biti s mozgom, a ovi što te napadaju su mali nacionalisti, rade kako im se kaže, po njima si odjednom neko drugi, to nisi više ti, jel eto si nečiji drugi, a ne svoj. Kako samo nacionalizam želi da to sve lijepo upakuje u standard tora!!!

/ Najnovije