Vojin Mijatović sumirao 2023. godinu: 'Nije dovoljna samo šuplja priča protiv Dodika'

5
Radiosarajevo.ba
Vojin Mijatović sumirao 2023. godinu: 'Nije dovoljna samo šuplja priča protiv Dodika'
Foto: N. G. / Radiosarajevo.ba / Vojin Mijatović

Federalni ministar razvoja, poduzetništva i obrta Vojin Mijatovića na svom Facebook profilu sumirao je 2023. godinu i otkrio planove i ciljeve za narednu.

Objavu Vojina Mijatovića prenosimo u cijelosti:

"Da podvučemo godinu uz čestitke. Svim građanima Bosne i Hercegovine želim puno zdravlja, porodične i poslovne sreće u godini ispred nas.

Generalni sekretar NATO saveza: Nije kasno za pobjedu Ukrajine

Generalni sekretar NATO saveza: Nije kasno za pobjedu Ukrajine

Poslovno u 2024. godini bit ću isključivo fokusiran na resorno ministarstvo koje vodim i privredu u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Politički u 2024. godini bit ću fokusiran isključivo na RS u i lokalne izbore, a pogotovo na Banju Luku.
Vrijeme je za okupljanje svih političkih snaga u RS kako bi Dodikov režim konačno bio poražen. Iako postoje ogromne ideološke i političke razlike to moramo staviti po strani i usmjeriti se samo ka jednom cilju, svrgavanju sa vlasti režima.

Mijatović: "Hapšenje predsjednika Suda BiH i bivšeg direktora OSA-e je poraz našeg društva"

Mijatović: "Hapšenje predsjednika Suda BiH i bivšeg direktora OSA-e je poraz našeg društva"

Bez obzira na sve izgovoreno i na ogromne razlike između nas, pozivam Draška Stanivukovića, Jelenu Trivić i Nebojšu Vukanovića da okupe sve političke subjekte u front protiv Dodikovog režima.
Svi ostali trebaju stati iza ovih ljudi, bez sujete, bez kalkukacija i svako u svom kapacitetu, a svi smo pokazali svoj kapacitet na prethodnim izborima.

Treba nam program i treba jedinstvo, nije dovoljna samo šuplja priča protiv Dodika ili će ishod biti isti kao i svaki put do sada.

🇧🇦DA PODVUČEMO GODINU UZ ČESTITKE ❤️Svi građanima Bosne i Hercegovine želim puno zdravlja, porodične i poslovne sreće u...

Posted by Vojin Mijatovic on Saturday, December 30, 2023

Mi smo spremni staviti se u službu ovakvog pokreta sa kapacitetom koji više nije mali, kada pobijedimo režim pričat ćemo o razlikama, do tada to mora biti stavljeno po strani. Mi smo tu spremni, do vas je, povedite proces promjena na drugačiji način nego do sada.

Sretna nam svima Nova Godina!!!", napisao je u objavi Vojin Mijatović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije