Vojin Mijatović: Semir Efendić će biti 'pometen' u Općini Novi Grad

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MrziteljPDA

Ko će biti pometen na izborima vrijeme će pokazati moj Vojine! Debeli švabo vas neće moći spasiti poslije njih

Vojin

**** pas bulu i u buli smrdljivu bebu

SelfyVoja

Tako je Vojo Vojvodo, sce mundzose u Afriku vracamo!!!

.

**** pas bulu i u buli smrdljivu bebu ka Vojin Evo jednog običnog pravoslavaca. Stvarno je ta vaša sekta naopaka.

CSK

E moj Vojine i ti si u zadnje vrijeme prolupao. Izgleda da ste vi svi iz trojke jako sujetni i osvetnički raspoloženi. Ovako se ne ponašaju ljudi dobrih namjera što sam u početku mislio. Postali ste gori od onih sa kojima ste se rotirali a narod sve gleda i pamti.

Prdoje

Vojine, da meteš Stanivukovića, dodiga? Šta misliš? Zar je SDP-u normalno da dođe neko iz Banja Luke da "čisti" sarajevske opštine?! Valjda bi bilo normalno da počneš sa čišćenjem vlastitog dvorišta.

Aaa

Gde si bre srbine, ministre iz kvote bosnjaka

Kvrc

**** pas bulu i u buli smrdljivu bebu ka Vojin Znači j e b o pas tvoju staru? E jesi lud j e b o te otac.

PERO

IDI KUCI U BL PA PAMETUJ DODIKOVA SLUGO!

Ljiljan:SERVI FUUUJ KARPATSKA GOVNA

MISLIO SAM DA JE OVAJ BOŠNJAK PRAVOSLAVAC MALO DRUGAČIJI ALI SAM SE ZEZNO VLAH JE VLAH TO JEST KARAVLAH!!

Karrabaja

Ko si ti

Gh

Bas mi je drago sto se ovo desava bakirovom srbinu vojinu, ocekujem isto i za magazinovica. Do jucer su ga sda talibani hvalili, a sad mu hebu mamu. Bosnjama cim kazes jednu jedinu stvar koja im ne odgovara, odmah te prekrize za citav zivot. Sve je puno raznoraznih izdajica oko njih, samo oni nisu izdajice nikako, ni svoga naroda ni porijekla.

/ Najnovije