Vojin Mijatović sasvim iskreno: Dodik ne skriva svoju politiku, on ne voli BiH

/ Komentari (25)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

***

no passaran

za ovakvu ideju smo se borili a dobili smo kleronacionalisticki tor pun mrznje... Vojine bori se, nisi sam, ima nas jos... pozdrav iz srednje Bosne

Gost Radio Sarajeva

Samo napred Vojine.

Problem je samo jedan, a to je sto je bosnjacka politika dvolicna. Ovamo bi gradjansku, a zapravo bi graDZansku.

E, nece da moze....

XXXX

Moze li ga se kako istjerati iz ove zemlje. Eto, npr. u Srbiju ili Rusiju cije straznjice lize. On bi da ovdje 'hapa' sve sto se moze, da uzima platu kao predsjednik drzave koju mrzi i zeli je rasturiti. Pa ovo, ja mislim, nikad na Svijetu nije bilo. Najgore je, sto sve one svjetske ublehe koje nesto pricaju o BiH ( otkud im pravo?), samo ko' papagaji govore jedno te isto o njemu a niko nista ne poduzima.

Nikolica s prikolicom

I šta ćemo sad?

Ljiljan

***

Kyrir

Samo RS + 4 opstine iz federacije se pripajaju Srbiji Ostalo neka uzmu Hrvati

za Kyrir

>>Samo RS + 4 opstine iz federacije se pripajaju Srbiji Ostalo neka uzmu Hrvati ka Kyrir<< Sanjaj maleni Kyrirlce. Da ste mogli vi bi to uzeli. Dodik ne voli Bosnu, mozda pucanstvo ne voli njega, on se umislio da je vazan. Iznad svakog kadije postoji kadija , tako vezano i za njega. Jad i bijeda od morala, odgoja i neznanja.

RBiH

Ne radi se o tome sta on voli odnosno sta ne voli Radi se o opstanku na vlasti i pljacki naroda i naravno zemlje i drzave BiH Sto znaci ako se pojavi Hitler i ponudi mu bolju pljacku on ce biti hitlerovac….. ….

PA VIDI TI

>>>>Samo RS + 4 opstine iz federacije se pripajaju Srbiji Ostalo neka uzmu Hrvati ka Kyrir<< Sanjaj maleni Kyrirlce. Da ste mogli vi bi to uzeli. Dodik ne voli Bosnu, mozda pucanstvo ne voli njega, on se umislio da je vazan. Iznad svakog kadije postoji kadija , tako vezano i za njega. Jad i bijeda od morala, odgoja i neznanja. ka za Kyrir<< U vlasti nema ni 2% kulturnog i obrazovanog naroda. Sve go papak i primitivac. Do juce zderalo rukama iz tepsije na podu, u kuci ni knjige ni slike, eventualno neki zapisi na Arapskom jeziku, kod drugih - Sveci. Roditelji polupismeni. Naravno da drzava NE LICI NINASTA KAD JE VODE SELJACINE. Ko nas predstavlja u svijetu? Tu pomoci nema.

superhik

Znamo prijatelju ! Samo ne može nigdje ovoliko krast' pa mu ne naumpada da ode .

Ajoj

Pa ni muslimani ne vole “Bosnu”. Zato i bježe iz nje kao nespašeni.

Bosanac

***

Suzy

Bosna je najljepša od svih, ali nažalost na njenom vrhu su oni koji je ne znaju cijeniti i voliti. Ali, neka, proći će i to uskoro, a ovi što je bajagi ne vole, neka idu tamo gdje vole

Za Bosanca

>>>>Samo RS + 4 opstine iz federacije se pripajaju Srbiji Ostalo neka uzmu Hrvati ka Kyrir<<pripajalo ti mamu i djecu poganu lajavu pocrkat cete BOSNE ce bit crkle su i vece zivotinje a BOSNA ziva ka Bosanac<< Bosna je za hriscane, muslimame u Afriku

gost

Ja ne vjerujem ni da je ti voliš, samo svoj interes gledaš..

lol

E, nece da moze.... ka Problem je samo jedan, a to je sto je bosnjacka politika dvolicna. Ovamo bi gradjansku, a zapravo bi graDZansku. Bit će građanska prije ili kasnije i vi ništa ne možete uraditi da to promijenite.

lol

>>Samo RS + 4 opstine iz federacije se pripajaju Srbiji Ostalo neka uzmu Hrvati ka Kyrir<< Ma ajde.. Da imate *** kao što nemate, možda bih se i zabrinuo.. Ovako ne znam jeste li mi smiješni ili žalosni..

Bosna je najljepša od svih, ali nažalost na njenom vrhu su oni koji je ne znaju cijeniti i voliti. Ali, neka, proći će i to uskoro, a ovi što je bajagi ne vole, neka idu tamo gdje vole ka Suzy Daleko od toga da je najljepša, al mi druge nemamo..

Bosanac

Laje na zemlju u kojoj je ***

Za Bosanca

***

Ljiljan

***

JER JA BI TEBE DA LJUBIM HTJELA MAKAR SE I OTROVALA I

KRAJ NOGU TI MRELA ***

Mile

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije