Vojin Mijatović rezimirao Izbore 2022: "Apsolutni sam pobjednik po broju glasova u dijaspori'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nudžejma Cvitanušić

Neš' ****t Vojine!

cestitka

Gospodine Mijatovicu, cestitam na postignutom rezultatu. Ipak, samo da podsjetim, uspjeh partije nije isto sto i uspjeh pojedinca

Ralle

Nisu srpskom Sejdi pomogli ni muslimanski.glasovi. osvojio je 10ak.srpskih glasova.

KOMSIC

VOJINE NISI GLAVNI NI U SVOM STANU

Haha

A bio si u Šveckoj kod muslimana i ostao si samo 350 tisuća glasova kratak. Bit će bolje drugi put

¨uveravam¨

Sve jasno. Ba lij ski Srbin. Po potrebi bi saltao treca-druga i obratno.

Леми

Ово би био трећи бошњачки члан Председништва БиХ! Међутим у Српској овакви ликови немају пролаз и никада неће имати. Живела слобода, живјела Српска!

/ Najnovije